Ariston Thermo Bayilerine Başarı Ödül Getirdi - Son Dakika
Güncel

Ariston Thermo Bayilerine Başarı Ödül Getirdi

Isıtma ve su ısıtma sistemlerinin dünya lideri Ariston Thermo Group, satış ve üstün performans gösteren bayilerini ödüllendirmeye devam ediyor.

02.06.2016 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı bayiler bu kez Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel tatili ile motivasyon depoladı.

Isıtma sektörünün lider firması Ariston Thermo Group, satışlardaki ivmeyi arttırmak için geçtiğimiz yıl düzenlemeye başladığı bayi ödüllendirme kampanyalarına devam ediyor. Satış hedeflerini gerçekleştiren bayiler, farklı destinasyonlarda tatil yapma fırsatı yakalıyor. Yılın ilk çeyreğinde üstün performanslarıyla başarılı olan bayiler Belgrad gezisi ve Afyon Korel Thermal Otel'de yorgunluk attı.

Ocak – Mart 2016 dönemi kampanyasında başarılı olan bayilerden bazıları, 4 gün süren Belgrad seyahatini tercih ederken, bazıları ise 4 gün ailece konaklayabilecekleri Afyon Korel Thermal Resort Spa'yı tercih etti. 50'nin üzerinde bayinin katılımıyla gerçekleşen Belgrad seyahatinde, bayiler hep birlikte keyifli bir organizasyon gerçekleştirdiler. 100'den fazla kişinin katıldığı Afyon Korel Thermal Resort Spa da ise, ailece tatil yapma fırsatı yakalayan bayiler hak ettikleri ödülün keyfini çıkardı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ariston Thermo Bayilerine Başarı Ödül Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement