Arka Sokaklar'da Mesut Komisere Saldırı! - Son Dakika
Magazin

Arka Sokaklar'da Mesut Komisere Saldırı!

Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'ın iyileşmesinin ardından cezaevinde saldırıya uğrayan Mesut Komiser'in akıbeti merak ediliyor.

12.05.2016 12:51  Güncelleme: 10:57

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar'ın bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde heyecan dorukta.

HÜSNÜ'DEN SONRA ŞİMDİ DE MESUT

Geçtiğimiz haftalarda girdiği çatışmada yaralanan ve ölüp ölmeyeceği merak edilen Hüsnü Çoban, nihayet kendine geliyor. Ancak cezaevine düşen Mesut Komiser'i zor günler bekliyor. Yeni bölüm fragmanında cezaevinde saldırıya uğrayan Mesut Komiser'in akıbeti merak ediliyor.

REYTİNG İÇİN SIRA MESUT'TA

Hüsnü Çoban'ın vurulmasından sonra sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren 'Arka Sokaklar' dizisi Mesut Komiser üzerinden bu ilgiyi devam ettirmek istiyor.

Arka Sokaklar\'da Mesut Komisere Saldırı!

Son Dakika Magazin Arka Sokaklar'da Mesut Komisere Saldırı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Göko: Allah allah bu diziyi kim seyrediyor bunlar zıvanadan çıktı 15 3 Yanıtla
  • ejder: husnu cobanın yaralanması ragbet gordu ya simdi her hafta bırıne saldırı suıkast yaptırırsınız filimde ula ne adamsınız 14 1 Yanıtla
  • vfgvxhogtav: Mesut ölürse arkasokaklar dizisi ölür 6 2 Yanıtla
  • Polis özel harekat: Ben sizin beyi begenmediginizi anlayamiyorum düşünün bakalim neyi begenmiyorsunuz bir polis olarak sizi kiniyorum biz her gün ne tip adamlarla ugrasiyoruz sizin haberiniz olmuyor bunlardan düşünmeden yazmayin iyi gunler 6 1 Yanıtla
  • fatih: Iyice lese bagladi bunlarda 7 0 Yanıtla
  • azeri: o değilde vu filmin sezon finali olmıycak ellam 4 0 Yanıtla
  • Maho: Ver odunu ver gitsin 2 0 Yanıtla

Advertisement