Aslan Kupada Kayıplarda: 1-0 - Son Dakika
Spor

Aslan Kupada Kayıplarda: 1-0

Aslan Kupada Kayıplarda: 1-0

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Galatasaray, Eskişehirspor'a tek golle mağlup oldu.

28.01.2015 22:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu maçında Galatasaray , Eskişehirspor 'a 1-0 mağlup olarak liderlik şansını zora soktu.

Karşılaşma öncesinde 9 puanı bulunan her iki takım da gruptan çıkmayı garantiledikleri için yedek ağırlıklı kadrolarıyla maça çıktılar.

10. dakikada Fevzi'den pası alan Mori, sağ çaprazdan ceza sahası dışından dönüp vurdu. Top ters taraftan auta çıktı. 13. dakikada ise Galatasaray atağında Selçuk'tan pası alan Hamit Altıntop, cepheden sert vurdu. Top yandan dışarıya çıktı.

KALE BOŞ!

26. dakikada Mori'nin pasıyla sağ çaprazdan ceza sahasına giren Causic'in yüksek ortası Eray'ı da geçti. Fevzi'nin kafa vuruşunda top boş kale yerine üstten auta çıktı.

ÇİZGİDEN ÇIKTI!

28. dakikada soldan kullanılan kornerde Pandev yakın mesafeden vurdu. Toko topu çizgi üzerinden çıkardı. Dönen topa bu kez Yasin sert vurdu. Kaleci Ali topu güçlükle çeldi. 30. dakikada ise sol kanattan hareketlenen Olcan, son çizgiye inip etkili ortaladı. Pandev'in kafa vuruşu üstten auta çıktı.

40- Eskişehirspor atağında Kamil'in sağdan ortasında Andaç uzak köşeye çok iyi bir kafa vuruşu yaptı ve topu ağlara gönderdi. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi: 1-0

ANDAÇ BU KEZ KAÇIRDI

49. dakikada hızlı çıkan Eskişehirspor'da Feviz'nin soldan arka direğe ortasuna Andaç gelişine yakın mesafeden voleyi vurdu. Top kaleci Eray'ın üzerine gitti. 57. dakikada ise Galatasaray atağında Emre Çolak sol çaprazdan nefis ortaladı. Bruma arka direkte kale önünde topu ıska geçti.

KAAN DİREĞE TAKILDI

61. dakikada Bruma ve Dzemaili'den sıyrılan Kaan, yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu. Top üst direkten döndü. 69'da Galatasaray savunmasını 3'e 2 yakalayan Eskişehirspor'da Lawal kararsız kaldı ve Koray son anda topu uzaklaştırdı.

85. dakikada Eskişehirspor ceza sahasının hemen dışından serbest vuruş kazandı. Mori serbest vuruştan doğrudan kaleyi düşündü. Top direğin bir karış üstünden auta çıktı. Kalan sürede başka gol olmadı ve Eskişehirspor 1-0 kazanarak liderlik için büyük avantaj yakaladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Aslan Kupada Kayıplarda: 1-0 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement