Asrın Transferi Gerçekleşiyor mu? İlk Görüşme Gerçekleşti! - Son Dakika
Spor

Asrın Transferi Gerçekleşiyor mu? İlk Görüşme Gerçekleşti!

Asrın Transferi Gerçekleşiyor mu? İlk Görüşme Gerçekleşti!

İspanya Ligi'nin son şampiyonu Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi ile ilgili flaş bir transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü.

07.07.2016 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Ligi'nin son şampiyonu Barcelona'nın süper yıldızı Lionel Messi ile ilgili flaş bir transfer iddiası gündeme bomba gibi düştü. Arjantinli yıldızın kariyerini İngiltere Ligi'nde sürdüreceği iddia edildi. İngiliz basını, Messi'nin kariyerine Chelsea'de devam edeceğini yazdı. Yıldız futbolcunun vergi davası sürecinde Barcelona'nın kendisine destek vermemesi nedeniyle takımdan ayrılmak istediği öne sürüldü. Transfer için ise Messi'nin babasının Abramovic ile 10 gün önce görüşme yaptığı kaydedildi. Rus iş adamının yatında gerçekleşen toplantıda tarafların yıllık ücret konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Chelsea'nin Lionel Messi transferi için Barcelona'ya 100 Milyon Pound ödeyeceği, bonuslarla birlikte bu rakamın iki katına çıkacağı ifade edildi.

Chelsea'nin kısa süre içinde Barcelona ile resmi temaslara başlaması bekleniyor.

Uzun yıllar Messi ile birlikte çalışan ve bu yıl Manchester City'nin teknik direktörlük görevine getirilen Pep Guardiola geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada: "Messi, kariyerini Barcelona'da tamamlayacak" şeklinde konuşmuştu.

Spor dünyası Messi'nin Chelsea ya da başka bir takıma transfer olup olmayacağını merakla bekliyor. Asrın transferi gerçekleşirse Messi, Guardiola ve Mourinho'ya rakip olacak.

Asrın Transferi Gerçekleşiyor mu? İlk Görüşme Gerçekleşti!

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Asrın Transferi Gerçekleşiyor mu? İlk Görüşme Gerçekleşti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement