Aston Villa Manchester United Maçını Canlı İzle Aston Villa Manchester United Maçını İzle - Son Dakika
Spor

Aston Villa Manchester United Maçını Canlı İzle Aston Villa Manchester United Maçını İzle

İngiltere Premier Ligi'nde Aston Villa ile Manchester United 17.00'de karşı karşıya geliyor.

20.12.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aston Villa - Manchester United karşılaşmasının başlama saati 17:00. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz.

Aston Villa - Manchester United karşılaşması öncesi tüm detaylar burada. Futbol ile ilgili tüm son dakika gelişmeleri: fikstür, sonuçlar ve puan tabloları.

İngiltere Premier Ligi'nde Manchester United, Aston Villa'ya konuk oluyor. Manchester United, yakaladığı 6 maçlık galibiyet serisini Aston Villa karşısında sürdürmek istiyor. Öte yandan Aston Villa'da ise önemli isimlerin cezalı ve sakat olması büyük sorun yaratacak gibi görünüyor.

Alex Ferguson'un teknik direktörlüğü bırakmasının ardından bir türlü istediği konuma gelemeyen Manchester United, Louis van Gaal yönetiminde sezona yine hüsranla başlamıştı. Ancak ardından yavaş yavaş toparlanmaya başlayan Manchester United, son 6 hafta ise tek bir puan bile kaybetmeyerek, liderle arasındaki puan farkını kapatmaya başladı v ligin 3. sırasına kadar yükseldi. Bugün Aston Villa'ya konuk olacak Manchester United, yine kazanarak hem galibiyet serisini yükseltmeyi, hem de sıralamada yükselişini sürdürmeyi hedefliyor.

Öte yandan Aston Villa'nın istikrarsız formu da sürüyor. Geçen hafta West Bromwich deplasmanında kaybederek iki maçlık yenilgisiz serisini kaybeden Aston Villa, bu maçta galibiyet istiyor ancak önemli futbolcularının cezalı ve sakat olması büyük bir sıkıntı yaratıyor. Bu sezon kadronun daimi isimlerinden olan Tom Cleverley, Alan Hutton ve Kieran Richardson cezalı durumda olduklarından dolayı bu maçta forma giyemeyecekler. Ayrıca yine ilk onbirin vazgeçilmezlerinden Ashley Westwood sakatlığından ötürü forma giyemeyecek. Ayrıca Joe Cole, Philippe Senderos, Nathan Baker ve Libor Kozak da sakat olan diğer futbolcular.

Manchester United'ta ise en önemli eksik sezon başında Real Madrid'ten transferi yapılan Arjantinli Angel Di Maria. Bunun yanına Rafael da Silva, Chris Smalling, Daley Blind ve Luke Shaw da sakat durumda olan diğer isimler.

Aston Villa: Guzan, Cissokho, Clark, Okore, Lowton, Vlaar, Sanchez, N'Zogbia, Delph, Benteke, Agbonlahor

Manchester United: de Gea, Evans, Jones, Herrera, Valencia, Young, Mata, Fellaini, Carrick, van Persie, Rooney

MUHTEMEL 11'LER

Saat: 17.00

Yayın: Lig Tv 3

Stat: Villa Park

Hakem: Lee Mason

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Aston Villa Manchester United Maçını Canlı İzle Aston Villa Manchester United Maçını İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement