Asus, Golü En Çabuk Atan Öğrenciyi Maça Götürüyor - Son Dakika
Güncel

Asus, Golü En Çabuk Atan Öğrenciyi Maça Götürüyor

"Adil Oyun" etkinliğinin sponsorları arasında yer alan ASUS'un eğlenceli etkinliklerine katılan üniversite öğrencileri birbirinden değerli hediyelerin sahibi olma fırsatını da yakalıyor.

12.11.2015 13:46

Etkinlik kapsamında düzenlenen ASUS "Nefes Nefes El Classico" oyununda etkinliğe katılan tüm üniversiteler içerisinde pinpon topunu labirentin içinden üfleye üfleye en kısa sürede geçirerek ağlarla buluşturan bir kişi Nisan ayında FC Barcelona – Real Madrid arasında yapılacak futbol karşılaşmasını Camp Nou stadında izleme şansını da yakalayacak.

ASUS'un bir diğer yarışması "En Coşkulu Taraftar" yarışmasına katılan öğrenciler ise selfieleri ile ZenPower taşınabilir şarj cihazının sahibi olabilecek. Öğrencilerin bunun için yapması gereken tek şey ise birbirinden renkli aksesuarlar eşliğinde Zenfone Selfie ile çektikleri selfieleri #asuskampüste hashtagi ile Instagram'da paylaşmak. Paylaştıkları selfieler en çok beğeni alan takım gün sonunda ZenPower'ın da sahibi oluyor.

ASUS'un yarışmaları ile renk kattığı ve NTV Spor kanalında da yayınlanan "Adil Oyun" etkinliğinin bu yıl gerçekleşeceği üniversiteler ve tarihleri ise şu şekilde:


Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Asus, Golü En Çabuk Atan Öğrenciyi Maça Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement