Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart - Son Dakika
Teknoloji

Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart

Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart

Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart Özellikleri.

30.01.2015 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Genel Özellikleri

    Fan Xpert 3

    Fan Xpert 3, 4-pinli/3-pinli işlemci ve kasa fanı kontrollerini tek bir yerde toplar. Fanların özelliklerini tarayarak her biri için termal sensörler tarafından algılanan alanlara özel sıcaklılara dayanan özel ayarlar sağlar. Böylece tüm fanların en üstün soğutma performansı ve düşük gürültü dengesi sağlanmış olur. Fan Xpert 3, hem işlemci hem de kasa fanları için donanım seviyesinde PWM/DC kombo modunu destekler. Üstelik düşük yük durumunda ekstra sessiz ve enerji tasarruflu çalışma performansı sağlamak için işlemci fanı hızını varsayılan minimum değerin altına indirebilir..

    Özel bellek hızıaşırtma tasarımı

    Artık belleği to 3200 (OC) Özel T-Topology tasarımımız, gürültü ve sinyal yansımasını en aza indirerek tam yük altında üstün bellek hızı aşırtma yeteneği sunar. İşlemciye eşit mesafede olan bellek kanalları, birden fazla bellek modülü üzerinde en dengeli kontrolü sağlar ve genel bellek uyumluluğunu arttırır..

    SATA Express ile depolamahızınızı geliştirin

    Süper Thunderbolt hızına çıkın

    ASUS ThunderboltEX II serisi, sisteminizi istediğiniz zaman Thunderbold teknolojisine yükseltme esnekliği sunan ilk Intel® sertifikalı Thunderbolt™ 2 eklenti kartıdır. 20Gbit/s'ye varan* çift yönlü aktarım hızlarının keyfini çıkarabilirsiniz; USB 3.0'dan dört kat (4X) daha hızlıdır! En yeni 4K/UHD ekranlarda son derece ayrıntılı görüntüler izlerken bir yandan da bant genişliğini sömüren aygıtları kullanmaya devam edebilirsiniz..

    Daha hızlı oynayın, daha yükseğe çıkın

    Düşmanın uzaktan gelen ayak sesleri. Döner, odaklanır ve silahınızla yaylım ateşine başlarsınız. Sizin için bir zafer daha! Bir oyuncu olarak, oyunun ancak en hızlı hareketlerle kazanılabileceğini biliyorsunuz ve bu yüzden ASUS'a özgü Turbo Uygulamasına ihtiyacınız var. Turbo Uygulaması, sevdiğiniz oyunlarda zaferinizi garantilemek için gereken her şeyi hızlandırmanızı sağlayan kullanımı kolay bir ayar paneli! Hız aşırtma yapın, oyun verilerine ağınızda öncelik tanıyın ve olağanüstü net sesler ve oyun içi sohbet imkanı için ses ayarlarını optimize edin. Tarihi kazananlar yazar, bu yüzden savaşa Turbo Uygulaması olmadan katılmayın..

    Sizi oyunun bir parçası haline getirenkusursuz ses performansı

    Crystal Sound 2, oyun oynamanız, sohbet etmeniz, film seyretmeniz veya sevdiğiniz müzikleri dinlemeniz için gereken ses ayarlarını bir çırpıda optimize eder. Dahili fiziksel koruma, profesyonelce geliştirilmiş tasarım ve Japon yapımı ses kapasitörleri ile operasyonel amplifikatörleri (op-amp) de içeren birinci sınıf bileşenler sayesinde olağanüstü netlikte ve doğrulukta ses çıkışı elde edilir.Üstün seslerden oluşan yepyeni bir dünyayı keşfedin ve ona hükmetmeye hazır olun.

    Oyuncular için çifte zafer!

    Yenilgi ile zaferi birbirlerinden ayıran an, milisaniyeler ile ölçülebilir. Bu yüzden ASUS anakartlar size bağlantı önceliği sağlayan son teknoloji ürünü ağ teknolojisi ile donatıldı!.

    Turbo LAN

    cFosSpeed trafik biçimlendirme teknolojisine sahip Turbo LAN, sezgisel arayüzü ile gecikmeleri daha da azaltıyor. Gecikme oranını hiçbir özel bilgiye gerek duymadan 1,45 kata kadar azaltmanızı sağlıyor! İnce ayar yapmayı seviyorsanız daha uzman düzeyinde kontroller için Advanced (Gelişmiş) Modu kullanabilirsiniz..

    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Asus Z97-A Z97 Ddr3 Sata3 Glan Usb3 1150p 16x Anakart - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement