Ata Demirer: Her Eve Giren Sevgilim Olsa Kapıcıyla Aşk Yaşardım - Son Dakika
Magazin

Ata Demirer: Her Eve Giren Sevgilim Olsa Kapıcıyla Aşk Yaşardım

Ata Demirer: Her Eve Giren Sevgilim Olsa Kapıcıyla Aşk Yaşardım

Asmalımescit'te bir grup kadınla yemek yiyen Demirer, geçtiğimiz günlerde aynı eve girdiği kadınla ilgili konuştu. Demirer gittikten sonra ise kavga çıktı.

23.11.2015 12:49  Güncelleme: 14:30

Özge Borak'tan bir yıl önce boşanan, geçtiğimiz günlerde ise bir kadınla birlikte Cihangir'deki evine girerken görüntülenen Ata Demirer; önceki gün bir grup kadın arkadaşıyla birlikte Asmalımescit'te balık yedi.

"HER EVE GİRDİĞİM BAYAN ARKADAŞIMI SEVGİLİM Mİ ZANNEDİYORSUNUZ?"

Demirer, çıkışta aralarında Berna ve Bilge Öztürk kardeşlerin de bulunduğu kadınlarla görüntülenmek istemedi. Gazetecilerin kendisini beklediğini fark eden Demirer, onları "Siz içeri gidin, gazeteciler var" diyerek uyardı. Ardından gazetecilerin yanına giden ünlü komedyen, Cihangir'de aynı eve girdiği kadınla ilgili de konuştu: "Arkadaşlar, siz her eve girdiğim bayan arkadaşımı sevgilim mi zannediyorsunuz? Eğer öyle olsaydı, apartmanın kapıcısı benim sevgilim olurdu. Sadece arkadaşım bende kaldı."

"SEVGİLİM OLSA..."

Hayatında kimsenin olmadığını belirten komedyen, "Sevgilim olsa öyle ulu orta görünmezdim. Bana e-maillerinizi verin, olursa size haber vereyim" diyerek bindiği taksi ile oradan ayrıldı.

(Demirer'in yanındaki kadınlardan biri görüntü vermemek için şalıyla başını örttü.)

DEMİRER GİTTİ, ORTALIK KARIŞTI

Demirer'in gitmesi ile ortalık bir anda toz duman oldu. Mekanda birlikte yemek yediği kadınlar görüntülenince, "Siz kim oluyorsunuz o..... çocukları. Şimdi polis çağırıyoruz" diyerek bağırmaya başladılar. Grubun içindeki sarışın kadın, "Fotoğrafları sil yoksa makineni parçalarız" diyerek bir gazeteciyi tehdit etti. Ardından gazeteciye tokat atmaya ve onu yumruklamaya çalıştı.


Son Dakika Magazin Ata Demirer: Her Eve Giren Sevgilim Olsa Kapıcıyla Aşk Yaşardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • 555: Eğer onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,çağdaş espiriyi,kültürü,bilimi)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmelidirler. 1 5 Yanıtla
  • 555: bunu haber yapanı aklı dengesi başına gelene ve hayat falsefesini anlayana kadar,sabahtan akşama kadar tarlalarda,bahçelerde,ahırlarda çalıştırmalı.Akşamdan sabaha kadar ahlak,kültür,sosyal,tarih,coğrafya,din,kimya,matematik,biyoloji dersi verilmeli.İnsanın nefsi müdaafasını zayıflatan diziler,filimler,müzikler,alkol,sigara,maçlar,şans oyunları gibi şeylerden uzak tutulmalı.Yiyecek ve içecek olarak sadece patates,kurufasulye,nohut ,bulgur, su,şerbet,ayran VERİLMELİ. 0 4 Yanıtla

Advertisement