Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Spor

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor ile PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

29.06.2016 13:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor ile PTT 1. Lig takımı Adana Demirspor, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısını kınadı.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen patlamayı çok büyük bir üzüntüyle öğrendiğini söyledi.

Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Akgül, "Türk Milleti'nin başı sağolsun. Ülkemizde böyle terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Terörü kınıyorum, lanetliyorum." dedi.

Adana Demirspor da resmi internet sitesinde, "Terörü Lanetliyoruz" başlığıyla yayımllanan açıklamada ise "İstanbul Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırısında, 36 yurttaşımızı kaybettiğimizi, çok sayıda yaralı vatandaşımızın bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. İstanbul'da yaşanan bu terör olayını lanetliyor, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement