Atatürk Stadı, Yeni Stat Bitmeden Yıkılamaz - Son Dakika
Spor

Atatürk Stadı, Yeni Stat Bitmeden Yıkılamaz

Atatürk Stadı, Yeni Stat Bitmeden Yıkılamaz

Atatürk stadı için Diyarbakırlılar, "Atatürk stadı, yeni stat bitmeden yıkılamaz" görüşünde.

01.04.2015 19:00

Atatürk stadı konusunda üzgün ve dertli olan Diyarbakırlılar, tüm yetkililerin bu konuya olumlu şekilde el atılması istiyorlar.

Atatürk stadı konusu TOKİ'nin ayak oyunlarına kurban edilmek istendiğini ileri süren koyu Diyarbakırspor taraftarı Nejat Önal, bu stadın yıkılmak istendiğini dile getirdi.

Daha yeni yapılacak stadın yüzde 5'şi bitmediğini anlatan Önal, "Bu ne demek yani yeni stad ancak 800 günde bitirilir demektir. TOKİ bazılarına rant kapısı açmak istiyor: Buna kent valisi, Milletvekilleri ve Diyarbakır Büyükşehir belediyesi izin vermemelidir. Çünkü Diyarbakırspor'un maç yapacak stadı yoktur. Bizler demiyoruz ki Atatürk stadı yıkılmasın diye. Yeni Stad bitirilsin takımımız gitsin maçlarını oynamaya başlasın, ondan ne yaparlarsa yapsınlar. Tüm Diyarbakır halkı ve sporseverler bu konuda kararlıdırlar. Stat bitirilmeden, Atatürk stadının yıktırılmasına karşıdırlar. Yanlış bir adım atılmamalı, bu konu ciddi bir konudur. Bazılarına peşkeş çekilmemelidir Atatürk stadı. Örnek Şanlıurfa'da yapılan stad. Yenisi bitirildi takımları orada oynuyor. Bu her taraftar böyle. Bu konuda Diyarbakır halkı olarak yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Kaş yapalım diye göz çıkartmasınlar. Bizleri anlasınlar yeni stadı bitirip Atatürk stadını yıksınlar. Her yetkiliyi bu konuda duyarlı olmaya ve göreve davet ediyoruz. Atatürk stadı yıkılmamış, çökmemiş, niye seyirci sayısını azatlılar" dedi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Atatürk Stadı, Yeni Stat Bitmeden Yıkılamaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Anti: Yeni stadın adı ne olacak bakalım utanmadan gafffar Okan stadı yaparlar 0 0 Yanıtla

Advertisement