Atdanaspor Macar Milli Koman'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika
Güncel

Atdanaspor Macar Milli Koman'ı Renklerine Bağladı

Atdanaspor Macar Milli Koman\'ı Renklerine Bağladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, Macaristan milli takımında forma giyen orta saha oyuncusu Vladimir Koman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

17.07.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, Macaristan milli takımında forma giyen orta saha oyuncusu Vladimir Koman ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Başkanı Bayram Akgül ile görüşen Vladimir Koman Adanaspor'un teklifini kabul etti ve kendisini turuncu beyazlı renklere bağladı. Macaristan milli takımında da forma giyen ve sağ ayaklı ve 1.73 boyundaki Koman, Sampdoria, Avelino, Bari, Monaco, Krasnodar, Ural Diosgyor takımlarının formasını giydi. Macaristan Lig'inde 26 maç forma giyen Koman 3 gol kaydetti.

'ÇOK MUTLUYUM'

Adanaspor ile iki yıllık sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu dile getiren Vladimir Koman, hedefinin turuncu beyazlı takımla çok iyi yerlere gelmek oldoğunu ve bunu da başaracağına inandığını söyledi.

Taraftarın desteğiyle başarılı olacağını anlatan Koman, Adanaspor formasıyla elinden gelenin fazlasını yapacağını söyledi. Başkan Bayram Akgül ise, Koman gibi önemli bir oyuncuyu transfer ettiklerini ifade ederken, transfer çalışmalarının sürdüğünü ve eksik bölgelere takviyelerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

STEVEN TAYLOR İLE ANLAŞMA SAĞLANAMADI

Savunmanın göbeğine takviye yapmak isteyen Adanaspor, Newcastle'de forma giyen Steven Taylor ile görüştü. Başkan Bayram Akgül ile bir araya gelen Steven Taylor ile anlaşma sağlanamadı.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atdanaspor Macar Milli Koman'ı Renklerine Bağladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement