Ateş Savaşçıları İftarını Çine'de Açtı - Son Dakika
Yerel

Ateş Savaşçıları İftarını Çine'de Açtı

Ateş Savaşçıları İftarını Çine\'de Açtı

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi çalışanları iftarını Çine İtfaiyesi’nde yaptı.

21.06.2016 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi çalışanları iftarını Çine İtfaiyesi'nde yaptı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar programında ateş savaşçıları günün yorgunluğunu atıp kaynaştılar. Gecede mesai arkadaşlarına seslenen Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanı Serdar Adanır, birilik ve beraberlikten söz ederek "Biz yeri geldiğinde canını birbirine emanet eden güzide bir kuruluşun mensupları geniş bir ailenin fertleriyiz" dedi.

Çine İtfaiyesinde görev yapan itfaiyecilerin ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan ve nöbette olmayan itfaiyecilerin büyük çoğunluğu katıldı. Ateş savaşçılarının yanı sıra itfaiyecilerin eş ve çocuklarının da davetli olduğu iftar programında itfaiyeciler ve aileleri aynı sofrada iftarını açarken programda, çoğu zaman olay esnasında iş konuşan ya da telsiz ile birbirleri ile iletişim kuran itfaiyeciler muhabbet edip kaynaştılar.

İnsanoğlunun ateşi bulmasından itibaren faydalı kullanımında hep yararlanılan ateşin kontrolden çıktığı zaman felakete, can ve mal kaybına dönüşmemesi için uğraş veren bir teşkilatın mensupları olarak günün 24 saatinde canla başla görevlerinin başında olduklarını belirten Aydın İtfaiye Dairesi başkanı Serdar Adanır "Her ne kadar ilk kuruluşumuz yangına müdahale için olsa da bizler aynı zamanda insanlarımızın canını ve malını kurtarmak için de can siperane çalışan bir kurumun fertleriyiz. Geniş bir aileyiz. Bu geniş ailenin aynı sofrada aynı çatı altında toplanmasına vesile olan Çine Teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Bu mübarek günlerin hürmetine kazasız belasız bir yıl diliyorum" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ateş Savaşçıları İftarını Çine'de Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement