Atıktan Sanata - Son Dakika
Güncel

Atıktan Sanata

Atıktan Sanata

TÜKÇEV Kurumsal İletişim Yöneticisi Nazlı Pınar Aygündüz'ün, Maya Çocuk Kreş ve Anaokulu'nun minik öğrencilerine yönelik verdiği atık eğitimi sonrası, Ressam Sare Ertaş Kural miniklerle sohbet etti.

21.03.2014 16:50  Güncelleme: 16:45

TÜKÇEV VE Mamak Belediyesi'nin birlikteliği , Ankara Anatolium Alış Veriş Merkezi'nin de katkılarıyla gerçekleşen eğitim çalışmaları çerçevesinde hem çocuklara eğitim verildi hem de Ressam Sare Ertaş Kural'ın "Atıktan Sanata" konulu sergisi açıldı.

Minik öğrencilere, atıktan nasıl resim yaptığını uygulamalı olarak da gösteren Ressam Sare Ertaş Kural"İşiniz bittikten sonra ne su şişesini ne çöp poşeti ni ne teneke kutusunu ne de bilgisayarın atmak istediğiniz hiçbir parçasını atmayın. Biriktirin ve benim yaptığım gibi çok güzel resim çalışmalarını, büyükleriniz de yardımlarıyla yapın. Ardından da evinizin duvarlarına asın" dedi.

TÜKÇEV VE Mamak Belediyesi işbirliği ile hayata geçen "Atıktan Sanata" projesi çerçevesinde Ankara Anatolium AVM'de açılan sergi, 15 gün boyunca ziyaretçilerine açık olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atıktan Sanata - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement