Atıl Durumdaki Bina Okul Bahçesine Kazandırılacak - Son Dakika
Güncel

Atıl Durumdaki Bina Okul Bahçesine Kazandırılacak

Atıl Durumdaki Bina Okul Bahçesine Kazandırılacak

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yanındaki atıl durumdaki bina yıkılarak okul bahçesine kazandırılacak.

16.02.2015 14:41

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesindeki Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde atıl durumda bulunan iki katlı bina yıkılarak okul bahçesine kazandırılacak.

Çevre düzenlemesi yapılacak alan artık teneffüslerde çocuklara oyun alanı olacak.

2014-2015 eğitim öğretim ikinci döneminde inşaatı tamamlanarak eğitime kazandırılan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bahçesinde kalan atıl durumda iki katlı bina madde bağımlıların adeta yuvası haline gelmişti. Atıl bina hakkında Sosyal medyada çıkan haberler sonra ilçe belediyesi harekete geçerek söz konusu alanda yıkım gerçekleştirdi.

Yıkım çalışmalarını sürdüren belediyenin bu kararı öğrenci velilerinden de tam not aldı. Yapılan çalışmalar ilgili ilçe belediyesi yaptığı açıklamada: "Her şey geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için okul bahçesinde kalan bu bina ömrünü tamamlamış öğrencilerimiz için tehlike oluşturmakta görsel açıdan ise çirkin görüntü oluşturmaktaydı. Ayrıca bu binanın madde bağımlısı insanlar tarafından kullanıldığı haberleri basında yer aldı. Yıkım sonrası binanın yerine güzel bir çevre düzenlemesi yapılarak alan okul bahçesine kazandırılacaktır" denildi.

Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Tekyıldız ise, "Yeni hizmete giren Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'muzun bahçesinde bulunan harabenin yıkılarak öğrencilerimizin daha temiz ve güvenli bir ortamda eğitimine devam etmeleri için yaptıkları katkılardan dolayı yerel yönetime teşekkür ediyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Atıl Durumdaki Bina Okul Bahçesine Kazandırılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement