Atletico Madrid, Sahasında Bayern Münih'i 1-0 Yendi - Son Dakika
Spor

Atletico Madrid, Sahasında Bayern Münih'i 1-0 Yendi

Atletico Madrid, Sahasında Bayern Münih\'i 1-0 Yendi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid, sahasında ağırladığı Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti.

27.04.2016 23:57  Güncelleme: 00:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Atletico Madrid, sahasında Alman devi Bayern Münih'i 1-0 mağlup ederek, final için avantaj elde etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı kupanın dışına iten Atletico Madrid, yarı final ilk maçında da Alman devi Bayern Münih'i devirmeyi başardı.

RÖVANŞ İÇİN BÜYÜK AVANTAJ

Estadio Vicente Calderon'da oynanan mücadeleyi 11. dakikada Saul Niguez'in attığı golle Atletico Madrid 1-0 kazandı ve rövanş için büyük avantaj yakaladı.

Bayern Münih ile Atletico Madrid arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı 3 Mayıs Salı günü Allianz Arena'da saat 21.45'te oynanacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Atletico Madrid, Sahasında Bayern Münih'i 1-0 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ANTİ AKP: ,ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZI VATAN MİLLET MEMLEKET VE ŞANLI BAYRAĞIMIZ ADINA KENDİSİNİ HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN SİYONİST İLLUMİNATİ TAKIM 0 0 Yanıtla

Advertisement