Atletizmde Dopinge Sıfır Tolerans. - Son Dakika
Güncel

Atletizmde Dopinge Sıfır Tolerans.

Atletizm Federasyonu başkanı Fatih Çintimar, Atletizmin geçmiş yıllarda yaşadığı doping sorunu ile ciddi mücadele yürüttüklerini, bu konuda sıfır toleransları olduğunu söyledi.

13.10.2014 08:56

4. Darıca yarı maratonunda Dağcı ve koşucu Rıdvan Şükür ile görüşen Atletizm Federasyonu başkanı Fatih Çintimar, Atletizmin geçmiş yıllarda yaşadığı doping sorunu ile ciddi mücadele yürüttüklerini, bu konuda sıfır toleransları olduğunu söyledi.

Sporda dopinge karşı olduğunu söyleyen Rıdvan Şükür, federasyonun yapmış olduğu çalışmaları takdirle izlediklerini belirtti, ayrıca, sporcunun kazanmak için doping yolunu seçmesinin çok yanlış olduğunu, gerçek başarının dopingsiz, alın teri ile elde edilen olduğunu ifade etti.

Yakın başarıdan daha çok, uzak büyük hedefler için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden atletizm federasyonu başkanı Fatih Çintımar, yarınlarda başarılara, zaferlere koşacak geleceğin atletlerini dopingden uzak tutuklarını söyledi. Bundan sonra doping yapmaya kalkanları affetmeyeceklerini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletizmde Dopinge Sıfır Tolerans. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement