Avrupa Bölgeler Asamblesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Avrupa Bölgeler Asamblesi Toplantısı Yapıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Bölgeler Asamblesi (AER) sonbahar büro toplantısı, 35 ülke, 250 bölge ve 15 bölgelerarası kuruluş temsilcisinin katılımıyla başladı.

16.12.2014 13:44

Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Bölgeler Asamblesi (AER) sonbahar büro toplantısı, 35 ülke, 250 bölge ve 15 bölgelerarası kuruluş temsilcisinin katılımıyla başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Gökşin, AB Bakanlığı Müsteşarı Engin Soysal, AER Başkanı Hande Özsan Bozatlı, Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Elban ile Avrupa'nın bazı ülkelerinden temsilciler katıldı.

Toplantının ana teması, "Kamu Sektöründe Yenilik: Daha Etkili Bir Bölgesel Yönetim için Sorunlar ve Çözümler" olarak belirlendi ve toplantıda uzmanların konuya ilişkin görüş ve önerilerinin yer aldığı oturumlar gerçekleşti.

Toplantı sonrasında konuşan Bozatlı, AER'in, Avrupa'nın en eski ve büyük grubu olduğunu ifade etti.

Kurulduğu günden itibaren AER'in Avrupa dışından ilk başkanı olduğunu belirten Bozatlı, en büyük güçlerinin bağımsız olmalarından kaynaklandığını kaydetti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Avrupa Bölgeler Asamblesi Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement