Avrupa Devleri Inter'li Kovacic İçin Rekabete Giriyor - Son Dakika
Spor

Avrupa Devleri Inter'li Kovacic İçin Rekabete Giriyor

Avrupa Devleri Inter\'li Kovacic İçin Rekabete Giriyor

Avrupa devleri; Milan, Liverpool ve Real Madrid, Inter'in yıldızı Kovacic için harekete geçti. Transferin 30 milyon Euro civarında tamamlanması bekleniyor.

16.08.2015 15:53  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa'da Kovacic savaşı...

Inter'in en büyük ezeli rakibi Milan, Mavi Siyahlıların Hırvat forveti için teklif sunmaya hazırlanıyor ancak Inter'in taraftarının tepkisinden çekindiği için bu transfere onay vermesinin mümkün olmadığı belirtiliyor.

LIVERPOOL DA İSTİYOR

İngiliz Daily Telegraph Gazetesi'ndeki habere göre, Kovacic için Liverpool da devrede... Kırmızılar'ın 21 yaşındaki forvet için önerdiği rakam ise 25 milyon euro ancak Inter 30 milyon talep ediyor. Bu sezon Sterling'i 62 milyon euroya City'ye satan ancak Benteke ve Firmino takviyeleri yapan Liverpool'un Kovacic için de yüksek bonservis bedeli ödemekten çekinmeyeceği ifade edildi.

REAL MADRID TAKİPTE

Sky Italia'nın haberine göre ise; geçtiğimiz sezon ciddi sakatlık problemleri yaşayan Benzema'nın alternatifi olabilecek hatta onu kulübeye gönderebilecek bir forvet arayan ve bu mevkiye hâlâ transfer yapmayan Real Madrid'in ise Kovacic için izlemede olduğu ancak Inter'e 35 milyon euroluk bir teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Son Dakika Spor Avrupa Devleri Inter'li Kovacic İçin Rekabete Giriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement