Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid - Son Dakika
Spor

Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid

Avrupa\'nın En Büyüğü Real Madrid

Şampiyonlar Ligi finali iki İspanyol takımının mücadelesine sahne oldu.

29.05.2016 00:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligi finali iki İspanyol takımının mücadelesine sahne oldu. İtalya'nın Milano kentindeki Giuseppe Meazza Stadı'nda oynanan maçta rakibini penaltı atışları sonucunda 5-4 yenen Real Madrid kupayı müzesine götürdü.

Real Madrid 15. dakikada Sergio Ramos'un attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk devre bu skorla tamamlandı. İkinci yarı büyük bir heyecana sahne oldu. Atletico Madrid 47. dakikada Griezmann'ın ayağından bir penaltı kaçırdı. İlerleyen dakikalarda baskısını sürdüren Atletico Madrid aradığı golü 79. dakikada Carrosco ile buldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca heyecan dolu finalde uzatma bölümlerine geçildi. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmayınca seri penaltı atışlarına gidildi. Penaltı atışları sonrası rakibini 5-4 mağlup eden Real Madrid kupayı müzesine götürdü.

Son Şampiyonlar Ligi Kupasını iki yıl önce kazanan Real Madrid, finalde yine Atletico Madrid'i yenmişti.

Real Madrid bu sonuçla Şampiyonlar Ligi Kupasını 11. kez müzesine götürme başarısını gösterdi.

Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo da attığı 16 golle Devler Ligi'nde 2015-2016 sezonunun gol kralı oldu.

Teknik Direktör Zinedine Zidane da Real Madrid ile hem futbolcuyken hem de teknik direktörken Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak tarihe geçti.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Avrupa'nın En Büyüğü Real Madrid - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement