Aydın 1923'te Daşgün'den Rapor İstedi - Son Dakika
Güncel

Aydın 1923'te Daşgün'den Rapor İstedi

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Aydınspor 1923'ün yönetiminde başkanlığa getirilen Hidayet Türen, yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi, teknik direktör Tarık Daşgün'den de rapor istedi.

20.05.2016 14:27

Spor Toto 2'nci Lig ekiplerinden Aydınspor 1923'ün yönetiminde başkanlığa getirilen Hidayet Türen, yönetim kuruluyla ilk toplantısını gerçekleştirdi, teknik direktör Tarık Daşgün'den de rapor istedi.

Ay sonunda sözleşmesi sona erecek Tarık Daşgün'la masaya oturulacağını açıklayan Başkan Türen, "Tarık Daşgün raporunu verdikten sonra kendisi ile yola devam edip etmeyeceğimizi belirleyeceğiz" dedi.

Yeni sezonda mevcut kadrodaki futbolcuların çoğu ile yola devam edeceklerini de anlatan Başkan Türen, "Oyuncularımızın kulübümüzde kalmak istemesi bizi çok mutlu etti. Hoca konusunu da en kısa zamanda netleştirip, güçlü bir ekiple yola çıcağız. Gelecek sezon için beklentilerimiz yüksek" diye konuştu. Hidayet Türen, altyapıdan da birçok genç futbolcunun A takıma kazandıralacağını sözlerine ekledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın 1923'te Daşgün'den Rapor İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement