Aydın: 7 Haftada 7 Final Maçı Oynayacağız - Son Dakika
Spor

Aydın: 7 Haftada 7 Final Maçı Oynayacağız

Aydın: 7 Haftada 7 Final Maçı Oynayacağız

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Aydın, kritik Dardanelspor maçı öncesi taraftarların sağduyulu olup, takıma destek vermesi gerektiğini söyledi.

26.03.2014 12:29  Güncelleme: 12:26

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele Yeni Malatyaspor'da teknik direktör Cafer Aydın, kritik Dardanelspor maçı öncesi taraftarların sağduyulu olup, sadece takıma destek vermesi gerektiğini söyledi.

İnegölspor'u deplasmanda yenerek, zirve yarışına yeniden ortak olan Yeni Malatyaspor'da gözler Dardanelspor ile oynanacak olan karşılaşmaya çevrildi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından, taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içerisinde 3. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 32 bin TL para cezasına çarptırılan Yeni Malatyaspor, taraftarların çirkin ve kötü tezahüratı 4. kez yapmaları halinde seyircisiz oynama cezası ile karşı karşıya kalacak.

Kalan 7 maçın 4'ünü sahasında oynayacak olan sarı-kırmızılı takım, kritik virajda seyircisiz oynama cezası ile karşı karşıya kalmamak için kolları sıvadı. Teknik direktör Cafer Aydın, Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal ile Nurettin Soykan Tesisleri'nde bir görüşme yaptı. Aydın, taraftarlardan Dardanelspor maçında sakin olmalarını ve takımın ceza alacak bir davranışta bulunmamalarını istedi.

"32 BİN TL PARA CEZASI ALDIK"

İnegölspor'u yenerek yeniden zirve yarışına ortak olduklarını belirten tecrübeli teknik adam, "İnegölspor karşısında iyi bir mücadeleyle galip geldik. Futbolcularımız zorlu deplasmanda çok iyi mücadele etti. Önümüzde 7 hafta var. Bu 7 haftada 7 final maçı oynayacağız. Tabi bu süreçte sahamızda oynayacağımız karşılaşmalar bizim adımıza büyük önem taşıyor. Özellikle Hatayspor maçı öncesi olumsuz olaylarla karşılaşmamamız gerekiyor. PFDK tarafından 32 bin TL para cezası aldık. Aynı olaylar bir kez daha tekrarlanırsa, seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Bu nedenle sağduyulu olup, sadece takıma destek vermenizi bekliyoruz" dedi.

Derebeyleri Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, sezon başından bu yana takımın yanında olduklarını belirterek, "Hepimiz Yeni Malatyaspor'un başarılı olmasını istiyoruz. Kalan haftaların önemini de çok iyi biliyoruz. Dardanelspor maçında da takımımıza 90 dakika boyunca tam destek vereceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın: 7 Haftada 7 Final Maçı Oynayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement