Aydın'da Akıl Almaz Ölüm (2) - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Akıl Almaz Ölüm (2)

Aydın\'da Akıl Almaz Ölüm (2)

Ölüm ANI KAMERAYA YANSIDI Aydın'daki bir doğalgaz şantiyesinde bu sabah, iki aracın arasında kalarak yaşamını yitiren Yavuz Boz'un ölüm anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

27.03.2015 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölüm ANI KAMERAYA YANSIDI

Aydın'daki bir doğalgaz şantiyesinde bu sabah, iki aracın arasında kalarak yaşamını yitiren Yavuz Boz'un ölüm anı güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntüye yansıyan o anlarda, kamyonun geri manevra yapmadığı ancak arkasında park halinde duran kamyonetin aniden çalışmaya başlayıp öne hareket ettiği görüldü. Kamyonetin hareket ettiğini gören güvenlik görevlisi Boz'un, bulunduğu kulübeden dışarı çıkarak araçların yanına koştuğu görüntüye yansıdı. Boz'un önce kamyonetin içine baktığı, ardından aracın boş olduğunu görünce durdurmak için önüne geçtiği görüldü. Kamyoneti durdurmada başarılı olamayan Boz'un kamyonet ile kamyon arasında sıkışarak öldüğü o anlar görüntüye yansıdı.

Üzerinde anahtar bulunan ve aniden çalışmaya başladığı görülen kamyonetin kontak çevirmeden nasıl harekete geçtiğinin belirlenmesi için aracın teknik aksamlarının inceleneceği belirtildi. Olayla ilgili şu an için herhangi bir gözaltı olmadığı, soruşturmanın sürdüğü de bildirildi. - Sabah

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Akıl Almaz Ölüm (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement