Aydın'da Eğitim Öğretim Yılının İlk Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Eğitim Öğretim Yılının İlk Değerlendirme Toplantısı

İl Milli Eğitim Müdürü Töre: "Bayrak ve İstiklal Marşı törenleri yönetmeliklere uygun ve heyecanla yapılmalı. Okul ortamı çocuklarımıza sevdirilmesi konusunda gayret gösterilmelidir"

01.10.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, çocuklara okul ortamını sevdirmek için gayret gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Aydın'da 2014-2015 eğitim-öğretim yılı ilk değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Töre, her okula bir sorumlu belirlediklerini, bu kişilerin sık sık okul ziyaretleri yapacağını kaydetti. Öğrencilere okul ortamını sevdirmek gerektiğine işaret eden Pervin Töre, "Bayrak ve İstiklal Marşı törenleri yönetmeliklere uygun ve heyecanla yapılmalı. Okul ortamı çocuklarımıza sevdirilmesi konusunda gayret gösterilmelidir" dedi.

Eğitimde marka şehir olma yolunda büyük gayret gösterdiklerini ifade eden Töre, okullardaki yaşam alanlarının sürekli temiz tutulmasını istedi.  Okulları içi ve çevresinin sürekli takip edilmesini, yabancıların okul içinde, bahçesinde ve çevresinde bulunmamaları konusunda idarecilerin duyarlı olmasını isteyen Töre, eğitim-öğretimin aksamadan devamı için her türlü gayretin gösterilmesini istedi.

Toplantıya, okul idarecileri katıldı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da Eğitim Öğretim Yılının İlk Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement