Aydın'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Aydın'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Aydın\'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 169'uncu kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aydın'da şehit polisler ve güvenlik görevlileri için mevlit okutuldu.

09.04.2014 09:48  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Aydın'da şehit polisler ve güvenlik görevlileri için mevlit okutuldu.

Aydın Merkez Bey Camii'nde okutulan mevlide Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, emniyet müdür yardımcıları, emniyet amirleri, görevli polis memurları ve vatandaşlar katıldı. Aydın Müftülüğü'nün ilahi grubu ve Bey Camii'nde görevli din görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şerif'e vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken; mevlitte okunan Kuran-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve dualar, şehitlerin ruhlarına hediye edildi.

Polis ve vatandaşların şehit polislerin ruhuna dua okumasıyla son bulan mevlidin ardından, cami çıkışında katılımcılara gül suyu ve şeker dağıtıldı. Aydın'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıldönümü etkinliklerinin 10 Nisan Polis Günü nedeniyle çeşitli etkinliklerle devam edeceği belirtildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement