AK Partili Vekil Nazilli İmam Hatip Ortaokulu'nu İnceledi - Son Dakika
Yerel

AK Partili Vekil Nazilli İmam Hatip Ortaokulu'nu İnceledi

AK Partili Vekil Nazilli İmam Hatip Ortaokulu\'nu İnceledi

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Nazilli İmam Hatip Ortaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

27.08.2014 15:52  Güncelleme: 09:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşil Mahalle'de yapımı süren 32 derslikli inşaatın tamamlanma aşamasına geldiğini aktaran Kılınç, son 10 yılda bütçeden en büyük payı milli eğitimin aldığını, bu vesileyle önemli yatırımlara imza atıldığını söyledi.

İmam Hatip Ortaokulu'nun 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetişmesi için çaba harcadıklarını ifade eden Kılınç, "Okulumuzun 2 milyon 198 bin 340 liraya mal olması bekleniyor. Yeni eğitim yılına yetişmesi için olağanüstü çaba sarf ediliyor. Eğitim kalitesiyle birçok ilçeye örnek olan Nazillimize yeni okulumuzun hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

ÇİNE'NİN BAŞARILI OKULLARI

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okulum Birinci Yarışması'nda, Çine'de 2 okul birincilik elde etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Üstündağ, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ilçelerindeki 70. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin kantinli, Evciler İlkokulu'nun ise kantinsiz okullar kategorisinde birinciliği elde ettiğini söyledi.

Muhsin Kalkan Ticaret Meslek Lisesi'nin ise yarışmada mansiyon ödülüne hak kazandığını ifade eden Üstündağ, ilçeyi Aydın'da düzenlenecek yarışmalarda temsil etme hakkı kazandıklarını sözlerine eklerken başarılı okullara teşekkür etti.

TELEFON DOLANDIRICILIĞI UYARISI

Çine Emniyet Müdürü Fatih Demiralp, son zamanlarda artış gösteren telefon dolandırıcılığına karşı vatandaşların dikkatli olmasını istedi.

Demiralp, yaptığı açıklamada, telefonla vatandaşları arayan kişilerin kendilerini polis veya savcı olarak tanıttıklarını hatırlatarak, "Adli mercilerimiz ve kolluk kuvvetlerimiz hiçbir şekilde vatandaştan para talep etmez. Bu tarzda bir yaklaşım içerisinde bulunan şahıslara vatandaşların hiçbir şekilde telefon ve kart bilgilerini vermemeleri, vakit geçirmeden şikayette bulunmaları gerekiyor" ifadelerini kullandı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Partili Vekil Nazilli İmam Hatip Ortaokulu'nu İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement