Aydın Evinin Bodrumunda Kendini Astı - Son Dakika
Güncel

Aydın Evinin Bodrumunda Kendini Astı

Aydın Evinin Bodrumunda Kendini Astı

Evinin bodrumunda kendini astıAYDIN'IN Nazilli İlçesi'nde, komisyonculuk yapan evli ve 2 çocuk babası 52 yaşındaki Nihat Arlı oturduğu apartmanın bodrum katında kendisini iple asarak intihar etti.

19.05.2016 22:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Evinin bodrumunda kendini astı

AYDIN'IN Nazilli İlçesi'nde, komisyonculuk yapan evli ve 2 çocuk babası 52 yaşındaki Nihat Arlı oturduğu apartmanın bodrum katında kendisini iple asarak intihar etti.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Zafer Mahallesi'nde bulunan 3 katlı apartmanın bodrum katında meydana geldi. Kardeşiyle birlikte Nazilli sebze ve meyve toptancı halinde komisyon işiyle uğraşan Arlı bugün 14 yaşındaki oğluyla Pazar alışverişi yaptıktan sonra evine döndü. Oğlunu apartman girişinde eve yolladıktan sonra kendisi dışarı çıktı. Bir süre sonra oynamak için aşağıya inen 14 ve 6 yaşındaki iki kardeşten küçük olan kız girdiği bodrumda babasını, görünmesin diye mobilyaları siper yaptıktan sonra iple kendisini pencere korkuluklarına oturur vaziyette asılı görünce ağabeyine giderek babasının bodrumda oturduğunu söyledi. Bodrum katına giren 14 yaşındaki oğlu babasını asılı vaziyette görmesiyle koşarak annesine haber verdi. Bodrum katına inen Yasemin Arlı eşinin cesediyle karşılaşınca çocuklarını da yanına alıp durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Arlı'nın öldüğünü tespit etti. Arlı'nın cesedi savcının incelemesinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Evinin Bodrumunda Kendini Astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement