Aydın Karabulut Bursaspor'da - Son Dakika
Spor

Aydın Karabulut Bursaspor'da

Aydın Karabulut Bursaspor\'da

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

09.06.2014 20:10

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Sivasspor forması giyen Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'ndeki imza törenine yönetim kurulu üyesi Yahya Bahadır, Enver Kumova ve Sezer Sezgin katıldı. Yahya Bahadır imza töreninde yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarını sürdürdüklerini ve ikinci futbolcu transferini Sivasspor'dan Aydın Karabulut ile yaptıklarını belirterek, "Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşmeye imza atmış bulunuyoruz. Kendisinin iyi bir performans sergileyerek Bursaspor'umuza faydalı olacağına inanıyorum. Camiamıza ve kendisine hayırlı olsun" dedi.

Yeşil-beyazlı yönetici Enver Kumova ise, 15 gün önce çalışmalara başladıklarını kaydederek, "İlk hamle olarak Şenol hoca ile anlaştık. Ardından Ankaragücü'nden Emre Taşdemir ile 4 yıllık sözleşme imzaladık. Bugün ise geçtiğimiz sezon Sivasspor'da forma giyen Aydın ile anlaştık. İnşallah takımımıza katkı sağlayacaktır. Kendisine ve kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun" diye konuştu.

Aydın Karabulut ise Bursaspor ile yollarının 5 yıl önce kesiştiğini ancak transferinin gerçekleşmediğini, bugün Bursaspor ile resmi sözleşme imzaladığı için çok mutlu olduğunu belirtti.

Karabulut, çok mutlu olduğunu belirterek, "Bugün çok mutluyum. Bundan 5 yıl önce Bursaspor'a transfer olmam gerekiyordu. Formayı hak ettiğimi düşünüyorum. İnşallah bunu da göstereceğim. Önümüzdeki sezon takım arkadaşlarım ile birlikte inşallah çok güzel bir sezon geçireceğiz. Bursaspor çok büyük bir camia olduğu için buraya geldim. Tabii ki hedefimiz şampiyonluk" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın Karabulut Bursaspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement