Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Atay Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Atay Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Fatih Atay, takımda maç dahi oynamamış, kulüp binasına bir kez gelmiş kişilerin dahi alacaklı olarak sıraya geçtiğini belirterek, "Alacaklara karşı itiraz davası açtık. Davaları takip ediyor, mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

19.11.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün kulüp başkanı Fatih Atay, takımda maç dahi oynamamış, kulüp binasına bir kez gelmiş kişilerin dahi alacaklı olarak sıraya geçtiğini belirterek, "Alacaklara karşı itiraz davası açtık. Davaları takip ediyor, mücadelemizi sürdürüyoruz" dedi.

Atay, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın ligde başarılı olması için yönetim kurulu olarak çaba sarf ettiklerini, takımın geçmiş yönetimlerden kalan borçları nedeniyle iyi bir yere gelemediğini belirtti.

Kulüpten istenen alacakları geriye dönük incelediklerini anlatan Atay, şöyle konuştu:

"Kulübün bazı dönemlerde iyi idare edilememesinden dolayı oluşmuş bir takım borçlar var. Ödemek için çalışmalarımız sürüyor. Kazanılan davalar, yapılan ödemelerle borç 6 milyon liraya kadar düştü. Bu borcun 1 milyon lirası eski başkanlardan Süha Bayırlı döneminde takımın başına getirilen teknik direktör Hüsnü Özkara'ya ait. Eski Sportif Direktör Ali Aydın da yaklaşık 200 bin lira gibi bir alacağı olduğunu beyan etmiş, bu ve bunun gibi birçok borç icrada sıra bekliyor. Alacaklara karşı itiraz davası açtık. Davaları takip ediyor, mücadelemizi sürdürüyoruz. Fazladan yapılan ödemeleri iade ettiriyoruz. Aydınspor 1923'te bir maç dahi oynamamış, bir defa kulübün binasından girmiş başka hiçbir şey yapmamış kişiler dahi alacaklı olarak sırada."

Ekonomik durumlarının iyi olması halinde devre arasında yeni transferler gerçekleştirebileceklerini belirten Atay, "Transfer para demek. Sezon başında 'Aydınspor 1923'e transfer olmayın. Ödemelerinizi alamazsınız. İcra yoluyla ancak paranızı alabilirsiniz' algısı vardı. Şimdi ise  'Aydınspor'a gidebilirsiniz. Primlerinizi düzgün alabilirsiniz' yönünde değişti. İnşallah tüm borçlarımızı ödeyip kulübü eski günlerine döndüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Kulübü Başkanı Atay Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement