Aydınspor 1923, Lider Pendikspor'a Odaklandı - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923, Lider Pendikspor'a Odaklandı

Aydınspor 1923, Lider Pendikspor\'a Odaklandı

Sportif Direktör Gezeroğlu: "Pendikspor'u yenersek, kongre öncesi camiamıza moral aşılarız"

11.12.2014 10:54

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonunda lider Pendikspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmanda, Centone Karagümrük'e 2-1 yenilerek 11 haftalık "yenilmezlik" ünvanını kaybeden Aydınspor 1923, Pendikspor karşısında yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor.

Sportif Direktör Ufuk Gezeroğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Karagümrük maçını unuttuklarını belirtti.

Gezeroğlu, lig boyunca küçük "kazalarla" karşılaşabileceklerini ifade ederek, "Biz de Karagümrük maçını böyle görüyoruz. Bu kazanın yaralarını en kısa sürede sarmak istiyoruz. Pendikspor maçı da çok zor olacak" dedi.

Takımda Aytek ve Erdi'nin kart cezalısı olduğu için Pendikspor maçında forma giyemeyeceğini anımsatan Gezeroğlu, "Ancak, taraftarımızın desteğiyle kazanacağımızı düşünüyorum. Bunu yapacak gücümüz var. Futbolcularımıza güveniyoruz. Pazar günü dolu tribünler önünde güzel bir maç olacak. Pendikspor'u yenersek, kongre öncesi camiamıza moral aşılarız" diye konuştu.

Öte yandan Aydınspor 1923 taraftarları, şehrin işlek caddelerine maç duyurusu yaparak tribünleri doldurma kampanyası başlattı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923, Lider Pendikspor'a Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement