Aydınspor 1923'te Transfer Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923'te Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Aydınspor 1923\'te Transfer Çalışmaları Devam Ediyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923’ün teknik direktörü Muharrem Uğur, son olarak yapılan dört dış transferin devamının geleceğini ifade etti.

11.07.2015 10:03

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923'ün teknik direktörü Muharrem Uğur, son olarak yapılan dört dış transferin devamının geleceğini ifade etti.

Aydınspor 1923'ün teknik patronu Muharrem Uğur, kamp dönemine kadar 3-4 oyuncuyu daha Aydınspor 1923'e kazandıracaklarını belirtti. Transfer çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini kaydeden Uğur, yeni sezon için güçlü bir kadro kuracaklarını öne sürdü.

"İNCE ELEYİP SIK DOKUYORUZ"

Aydınspor 1923'e yakışır ve bütçeye uygun, futbolculuğunu belli ölçülerde kanıtlamış futbolcularla anlaştıklarını altını çizen teknik patron Muharrem Uğur ise "Transfer çalışmalarımız devam edecek. Şu an itibariyle fazla oyuncumuz yok. Bir an önce takımı oluşturmak adına transfer çalışmalarını hızlandırmış durumdayız. Ama ince eleyip sık dokuyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bayrama kadar da 3-4 tane daha transfer yapacağımızı düşünüyorum. İlk kamp dönemimizde de transfer çalışmalarımız devam edecek. Daha sonra ise takımımızı tamamen şekillendirmiş olacağız. Genç dinamik tuttuğunu koparan yenildiğinde bile taraftarın gönlünde taht kuracak bir takım oluşturmak istiyoruz. Yaş olarak genç bir takım hedefliyoruz fakat tecrübeli futbolcular da aramıza katılacak" diye konuştu.

"OYUNCULARI EN İNCE BİR ŞEKİLDE ARAŞTIRIYORUZ"

İyi bir takım olma yolunda transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirten teknik patron Uğur, "Kulübümüzün şartları doğrultusunda ve en iyisini yapma adına ağır bir işleyiş içinde transfer çalışmalarımız sürüyor. Bir mevkide beş oyuncuyla birden görüşüyoruz. Seyrettiğimiz oyuncular var ve seyretmediğimiz oyuncuları da en ince bir şekilde araştırıyoruz. Ne kadar geç kalmış gibi gözüksek de hiç kimse endişe etmesin Aydınspor 1923'e yakışır iyi bir takım oluşturma düşüncesiyle çalışmalarımıza devam diyoruz. Alt yapıdaki hocamızla da konuştuk ve yararlanabileceğimiz 1-2 arkadaşımızı da kampa götüreceğiz. Alt yapıdan iyi oyuncular çıkarmak için de çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923'te Transfer Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement