Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Uğur Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Uğur Açıklaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aydınspor 1923'te teknik direktör Muharrem Uğur, yeni sezon öncesi bu ligi kaldırabilecek, kulübün ekonomik durumuna göre bir takım kurduklarını söyledi.

24.08.2015 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Aydınspor 1923'te teknik direktör Muharrem Uğur, yeni sezon öncesi bu ligi kaldırabilecek, kulübün ekonomik durumuna göre bir takım kurduklarını söyledi.

Uğur, gazetecilere yaptığı açıklamada, isim yapmamış genç oyuncuların bu sezon forma giyeceğini, bu durumun Aydınspor 1923 için avantaj teşkil ettiğini söyledi.

Oluşan ekibin ligi kaldırabilecek düzeyde olduğunu ve taraftarların endişelenmemesi gerektiğini belirten Uğur, şöyle konuştu:

"Kadromuzda genç ve yetenekli futbolcular var. 2. Lig çok farklı. 15 yıldır bu liglerdeyim, 7-8 yıl 1. Lig'de, geri kalan yıllarda 2. Lig'de çalıştım. Bu ligin statüsü ve konumu çok farklı. Başarılı olmak için, bu lige uygun oyuncu alman lazım. Yeni sezon öncesi bu ligi kaldırabilecek, kulübümüzün ekonomik durumuna göre bir takım kurduk. Taraftarlarımız şunu bilsin ki, sahada isimler ve verilen paralar top oynamıyor. Bu ligde yeri geldiğinde mücadele edecek, yeri geldiğinde pas yapacak, dinamik bir takım oluşturmanız lazım."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement