Aygaz'dan Bayrama Özel Otogaz Kampanyası - Son Dakika
Güncel

Aygaz'dan Bayrama Özel Otogaz Kampanyası

Aygaz'ın Kurban Bayramı'na özel gerçekleştireceği "Aygaz Mogaz Her Yerde" kampanyası kapsamında tüketicilere 50 liralık otogaz alımında geçerli 10 liralık otogaz hediye edilecek.

02.10.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aygaz'ın Kurban Bayramı'na özel gerçekleştireceği "Aygaz Mogaz Her Yerde" kampanyası kapsamında tüketicilere 50 liralık otogaz alımında geçerli 10 liralık otogaz hediye edilecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aygaz Otogaz ve Mogaz Otogaz markalarıyla yaygın otogaz istasyon ağına sahip olan Aygaz, 20 Ekim'e kadar "www.aygaznerede.com" ve "www.mogaznerede.com" internet adresleri üzerinde yer alan formu dolduran tüketicilerine 50 liralık otogaz alımında geçerli olmak üzere 10 lira otogaz hediye edecek.

Formu dolduran tüketicilere 8 haneli bir kampanya şifresi verilecek. Tüm Aygaz ve Mogaz Otogaz istasyonlarında geçerli kampanyadan yararlanmak için ilgili şifrenin Parolu istasyonlardaki kiosk üzerinden, diğer istasyonlarda ise market görevlisi tarafından onaylatılması ve 50 lira üzeri otogaz alışverişlerinde kullanılması gerekiyor. 10 bin kişi ile sınırlı olan kampanyadan her müşteri bir kez yararlanabilecek, şifreler 30 Kasım'a kadar geçerli olacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aygaz'dan Bayrama Özel Otogaz Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement