Aykut Kocaman'dan Gomez Yorumu: Tam Bir Katil - Son Dakika
Spor

Aykut Kocaman'dan Gomez Yorumu: Tam Bir Katil

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye karşı iki gol atan Mario Gomez için "Katil" benzetmesi yaptı.

30.09.2015 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önceki gün Lig TV'deki "Pazartesi Futbolu" programının konuğu oldu. Fenerbahçe'nin eski hocası Kocaman, Sarı-Lacivertliler'e iki gol atan Beşiktaşlı Mario Gomez'i değerlendirdi.

"GOMEZ TAM BİR KATİL"

Mario Gomez'i 'Katil'e benzeten Aykut Kocaman, "Bu galibiyet Beşiktaş'ı sezonun içinde tutan bir galibiyet oldu. Beşiktaşlı oyuncular artık 'Yapabiliriz' demeye başlamıştır. Bu özgüven tüm sezona yansıyacaktır. Gomez geldiğinde düşüncem şuydu; Hani ceza sahası içinde 'Katil' derler ya kendisi o tip bir oyuncu. Ancak şunu da söylemek gerekiyor. Top ceza sahasına çıktığı andan itibaren Gomez gibi oyuncular, takım olarak taşınması zor bir hale gelebilir. Oyun içinde hareket kabiliyeti şimdilik iyi gözükmüyor. Ancak ceza sahası içine aktarıldığı andan itibaren işi çabuk bitirebilir.Mario Gomez'in durumunu Beşiktaş takımı belirleyecek. Sonra da Gomez, Beşiktaş'ın durumunu belirleyecek." dedi.

"OĞUZHAN'IN YÜKSELİŞİ ÇOK ÖNEMLİ"

Oğuzhan'dan övgüyle bahseden Kocaman, "Oğuzhan ise çok yetenekli bir oyuncu. Geçen sezon onu biraz geriye attı. Ama bu sezon çıkış yaptı. Bu onun kariyeri açısından çok önemli. Türk futbolu açısında Oğuzhan'ın yükselişi çok önemli." ifadelerini kullandı.

Aykut Kocaman\'dan Gomez Yorumu: Tam Bir Katil

Son Dakika Spor Aykut Kocaman'dan Gomez Yorumu: Tam Bir Katil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • polis: emek hirszi gomez 3 26 Yanıtla
  • addo keles: su adamin nedense suratini tepikliyesim geliyor 12 6 Yanıtla
  • ...: ne oldu hoca şikebahçe yenilince zoruna mı gitti. 2 6 Yanıtla
  • vatandaş: köle zihniyeti... 2 3 Yanıtla
  • ruzgar: iktidar olamayacaksin ama iyi yoldasin siyasete alismaya basladin sende 3 0 Yanıtla

Advertisement