Aynı İnşaatta İkinci Ölüm - Son Dakika
Yaşam

Aynı İnşaatta İkinci Ölüm

Aynı İnşaatta İkinci Ölüm

Sancaktepe'de 6 katlı inşaatın temelindeki su birikintisine düşen kişi hayatını kaybetti. Aynı inşaatta bir yıl önce de bir kişi boğularak ölmüş!

29.06.2015 10:31  Güncelleme: 10:52

İstanbul Sancaktepe'de 6 katlı bir inşaatın temelindeki su birikintisine düşen bir kişinin cesedi itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Aynı inşaatta bir yıl önce de bir kişinin boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

VATANDAŞLAR GÖRDÜ

Olay, saat dün saat 22.00 sıralarında Sancaktepe Atatürk Mahallesi, Uysal Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 6 katlı bir apartman inşaatının temelindeki yağmur suyu birikintisine bir kişinin düştüğünü gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye erleri ise botla, inşaat temelindeki su yüzeyinde arama yaptı. Aramalarda herhangi bir sonuç alamayınca suyun tahliye edilmesine karar verildi. İtfaiye ekipleri su tahliye aracıyla temelde biriken suyu boşaltmak için çalışma başlattı.

DAHA 20 YAŞINDAYDI

Gece başlayan çalışma sabah saatlerinde de devam etti. İtfaiye ekiplerinin çalışma sonucunda Gökhan Şengöz (20) isimli bir kişinin cesedine ulaştı. Olay yeri inceleme ekipleri sudan çıkarılan ceset üzerinde inceleme başlattı. Polis ilk belirlemeler göre cesedin üzerinde herhangi bir darp ya da yara izine rastlanmazken şahsın suda boğulmuş ihtimali üzerinde duruyor.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

DAHA ÖNCE DE BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Öte yandan yaklaşık 1 sene önce de aynı inşaatın 2. katından biriken yağmur suyuna düşen 26 yaşındaki Mehmet Ali Yılmaz boğularak hayatını kaybetmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Aynı İnşaatta İkinci Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • T.p: Artık bu rezilliğe bir dur densin. Polisi çağırırsın gelmez,fuhuş,madde bağımlıları her şey orada. Yetkililerin yetkisiz olduğu bir yerde pislik kol geziyor. Mahalleli olarak artık bıktık buradan. Çoluğumuzu çocuğumuzu sokağa çıkaramaz olduk. İçeride ne halt yediği belirsiz ipe sapa gelmez bir ton adam.1 senede 2 genç pisi pisine öldü. Yazıklar olsun böyle yerel yönetime.. 0 0 Yanıtla

Advertisement