Ayşe Ana Yatılı Kız Kur'an Kursunda Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika
Yerel

Ayşe Ana Yatılı Kız Kur'an Kursunda Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi

Ayşe Ana Yatılı Kız Kur\'an Kursunda Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi

Oltu İlçe Müftülüğüne bağlı Ayşe Ana Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda, Diş Hekimi Hakan Sarıyar tarafından Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili bir seminer verildi.

13.04.2014 09:23

Oltu İlçe Müftülüğüne bağlı Ayşe Ana Yatılı Kız Kur'an Kursu'nda, Diş Hekimi Hakan Sarıyar tarafından Ağız ve Diş Sağlığı ile ilgili bir seminer verildi. Kurs salonunda düzenlenen seminere, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Diş hekimi Hakan Sarıyar sağlıklı bir vücuda sahip olmak için ağız ve diş sağlığına gerekli önemin verilmesi gerektiğini belirterek, "Ağız ve diş sağlığı, yediğimiz gıdalarla başlar. Asitli içeceklerden, abur cuburdan uzak durmalıyız. Bunun yanı sıra günde 2 defa dişlerimizi fırçalamalıyız" dedi.

Diş hekimi Hakan Sarıyar ayrıca diş fırçalama teknikleri ve ağız bakımı ile ilgili öğrencilere detaylı bilgiler verdi. Seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular cevaplandırıldı. Seminer sonrası Ayşe Ana Yatılı Kız Kur'an Kursu yöneticisi Tuba Ömürlü Yıldız seminerin verilmesinde desteğini esirgemeyen diş hekimi Hakan Sarıyar'a bir teşekkür plaketi takdim ederek, öğrencilerin sağlık eğitimlerine çok önem verdiklerini ve sağlıkla ilgili seminerlere devam edeceklerini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayşe Ana Yatılı Kız Kur'an Kursunda Ağız ve Diş Sağlığı Semineri Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement