Ayso'dan Vergi Dairesi Başkanı Müsevitoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ayso'dan Vergi Dairesi Başkanı Müsevitoğlu'na Ziyaret

Ayso\'dan Vergi Dairesi Başkanı Müsevitoğlu\'na Ziyaret

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu’na ziyarette bulundu.

17.09.2015 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Sanayi Odası (AYSO) Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu'na ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarete Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin, Meclis Başkan Yardımcısı Mustafa Cılızoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Merve Alpargun Altıntaş, Salih Fahlioğulları, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Takmaklı, Sinan Yılmaz ve Genel Sekreter Kerem Öden katıldılar.

Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu kendini tanıttı ve bugüne kadar görev yaptığı yerlerde odalar ve sivil toplum kuruluşları ile etkin çalışma fırsatı bulduğunu, bu çalışmaların özellikle mükellefleri olumlu yönde etkilediğini ifade etti.

AYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin; Aydın Sanayisi ve AYSO üyelerinin sektörel dağılımı, İlimiz ihracatı ve AYSO tarafından önümüzdeki dönem yapılacak faaliyetler ve projeler hakkında bilgi verdi. Şahin, "Ekonomimizin güçlenmesi için mutlaka yerli imkanlar kullanılarak daha çok üretim ve ihracat yapılması gerektiğini bu sayede zenginleşen ülkemizde istikrar ve barış ortamının daha da güçleneceğini belirten Şahin, "özellikle ilimizde yerli kaynaklar kullanılarak üretim ve ihracat yapılmakta ve cari açığa olumlu katkı verilmektedir. Eğer imalat sektörüne, sanayicimize daha fazla teşvik verilirse daha uygun şartlarda istihdam sağlanacak buda işsizliğin azalması ve çalışanın alım gücünü yükseltecektir" dedi.

Ziyarette Aydın ekonomisin gelişmesine katkı vermek, kurumlar arasında etkileşimi artırmak üzere; ortak çalışma yapılması hususunda görüş birliği sağlandı. Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerioğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yunus Şahin ve Meclis Üyeleri, Yeni göreve atanan Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu'na görevlerinde başarılar diledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ayso'dan Vergi Dairesi Başkanı Müsevitoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement