Baba-Oğulu Öldürüp Polise Teslim Oldu - Son Dakika
Güncel

Baba-Oğulu Öldürüp Polise Teslim Oldu

Baba-Oğulu Öldürüp Polise Teslim Oldu

Adana'nın Saimbeyli ilçesinde işsiz M.S., henüz bilinmeyen bir nedenle çiftçi Rıfat Ambarcı ile oğlu Ahmet Ambarcı'yı öldürdükten sonra polise teslim oldu.

06.02.2015 15:56  Güncelleme: 18:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Saimbeyli İlçesi'nde işsiz 35 yaşındaki M.S., henüz bilinmeyen bir nedenle çiftçi 65 yaşındaki Rıfat Ambarcı ile oğlu 22 yaşındaki Ahmet Ambarcı'yı pompalı tüfekle öldürdükten sonra polise teslim oldu.

NEDEN ÖLDÜRDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Saimbeyli İlçesi'nin Hüseyinbelen Mahallesi'nde oturan 10 çocuk babası Rıfat Ambarcı, sabah saat 07.30 sıralarında oğlu Ahmet Ambarcı ile evden ayrılıp ilçe merkezine giderken, iddiaya göre mahallenin 500 metre ilerisindeki patika yolda M.S. tarafından önleri kesildi. M.S., henüz belirlenemeyen bir nedenle Rıfat Ambarcı ile Ahmet Ambarcı'yı pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü.

Olayın ardından M.S., 3 kilometre yürüyerek Himmetli Mahallesi'ne gitti. Burada minibüse binerek Feke İlçesi'ne giden Mustafa Sağar, polise teslim oldu.

İLETİŞİM FAKÜLTESİNİ BİTİRMİŞ

Feke Emniyeti'nin bilgi vermesi üzerine olay yerine giden Saimbeyli polisi, baba- oğulun cesediyle karşılaştı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından 2 kişinin cesedi Saimbeyli Sağlık Ocağı'na götürüldü. Ahmet Ambarcı'nın iletişim fakültesinden bu yıl mezun olduğu belirtildi.

ARALARINDA HUSUMET YOKTU

Rıfat Ambarcı'nın iki eşinden Fatma Ambarcı, M.S.'yi tanıdığını ve aralarında da husumet bulunmadığını belirterek, "Daha önce hiç kavga etmediler. Neden vurduğunu anlamış değilim" dedi. Kızı Sakine Ambarcı ise, babasının motorlu ağaç testeresini değiştirmek için sabah evden ayrıldığını ve M.S.'ın neden vurduğunu bilmediğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba-Oğulu Öldürüp Polise Teslim Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Refik GÖZÜTOK: Allah korktuğundan kurtarsın. Mekanın Cennet Olsun. 0 0 Yanıtla

Advertisement