Bağcılar'a İki Yeni Sağlık Merkezi - Son Dakika
Yerel

Bağcılar'a İki Yeni Sağlık Merkezi

Bağcılar Belediyesi tarafından inşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

07.10.2014 15:31

Bağcılar Belediyesi tarafından inşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

İstanbul'un 752 bini geçkin nüfusuyla İstanbul'un en kalabalık ilçesi olan Bağcılar'da eğitim ve sağlık alanında önemli projeler tamamlanıp hayata geçiriliyor. Bağcılar Belediyesi de ilçe sakinlerinin sağlığını göz önüne alarak yeni hizmet binalarını inşa edip hizmete sunuyor. Bu kapsamda inşası tamamlanan Sancaktepe Aile Sağlığı Merkezi ile Çınar Aile Sağlığı Merkezi önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacak.

Sancaktepe Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan Aile Sağlığı Merkezi 265 metrekarelik oturum alanına sahip olacak. Yine 300 metrekarelik peyzaj alanı bulunan tesisin toplam kullanım alanı 10 bin 65 metrekare iken; bodrum, zemin ve iki normal kattan oluşuyor. Zemin katta verem savaş dispanseri, birinci katta toplum sağlığı merkezi, ikinci katta ise anne ve çocuk sağlığı merkezi hizmet verecek.

Yine inşaatı tamamlanan Çınar Aile Sağlığı Merkezi de ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak. Sağlık merkezi Çınar Bilgi Evi'nin zemin katında hastalarını kabul edecek.

Bağcılar Belediyesi olarak eğitim ve sağlığa da ayrı bir önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, halk sağlığının her şeyden önemli olduğunun altını çizdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağcılar'a İki Yeni Sağlık Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement