Bağcılar Belediyesi 3 Ödül Birden Aldı - Son Dakika
Yerel

Bağcılar Belediyesi 3 Ödül Birden Aldı

Bağcılar Belediyesi 3 Ödül Birden Aldı

Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurtdışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi 3 ödülü birden aldı.

31.01.2016 09:38

Hizmete sunduğu projeleri ile yurt içi ve yurtdışında örnek gösterilen Bağcılar Belediyesi 3 ödülü birden aldı. Golden City Awards'ın düzenlediği yarışmada Bağcılar Belediyesi En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı Gelişim Projesi, En İyi İletişim Projesi ve En İyi Akıllı Teknolojisi Projesi kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Golden City Awards'ın, geleceğin şehirlerine önemli bir bakış açısı sağlamak, şehircilik alanında süregelecek pek çok faaliyetlerle kentlerin gelişmesine, markalaşmasına öncülük etmek, bölgesel, ulusal ve uluslarası arenada şehirlerin cazibelerini arttırmak amacıyla ilk kez düzenlediği yarışmada ödüller sahiplerini buldu. Bağcılar Belediyesi, En İyi Engelliler İçin Yaşam Alanı ve Gelişim Projesi kategorisinde Engelliler Sarayı, En İyi İletişim Projesi kategorisinde e-Dönüşüm kapsamında Elektronik Belge Yönetim Sistemi Başvuru Yönetimi Merkezi ve En İyi Akıllı Kent Teknolojisi Projesi kategorisinde 3B (Bağcılar Belediyesi Bağlantısı) ile ödüle layık görüldü.

ÖDÜLÜ BAŞKAN YARDIMCISI CEMİL ŞAHİN ALDI

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı adına ödülü Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Altınkent Platform Başkanı Cenap Tuncer ile Altınkent Platform Üyesi Gönül Çağlar'ın elinden aldı.

"3 FARKLI KATEGORİDE ÖDÜL ALDIK"

3 farklı kategoride ödül almış olmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Bağcılar Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, "Golden City Awards Marka Şehirler Yarışmasında 3 farklı kategoride ödül aldık. Engellilere yönelik yapmış olduğumuz proje olan Engelliler Sarayı ile ödüle layık görüldük. 2 bin 500'e yakın engelli ve engelli yakınının faydalandığı bu tesisimizde 40'ın üzerinde branşta engelli vatandaşlarımıza mesleki eğitimler veriliyor. Mesleklerinden sonra üretim ve iş istihdamına yönelik hayatın içine bu engelli bireylerimizi kazandırıyoruz. Karanlık dünyalarından onları tekrar aydınlık dünyalarına, yani toplumun içine, hayatın içine katıyoruz. Bu projemiz bugünkü altın şehirler ödülünde birinciliğe layık görüldü" şeklinde konuştu.

"ELEKTRONİK BÖLGE YÖNETİM SİSTEMİ PROJEMİZ ÖDÜL ALDI"

Şahin, "Vatandaşlarımız belediyemize gelmeden şikayetlerini, dileklerini, taleplerini, temennilerini, eleştirilerini, önerilerini bize iletiyorlar. Bunlar anında ilgili müdürlüklere düşerek bu müdürlüklerde çözüm üretilerek belirli günlerde geri dönüşü sağlanıyor. Bazı müracaatlar da bir saatten, bazılarında da 2 günde geri dönüş oluyor. Eğer bu süre içerisinde cevap verilmezse hemen sistem uyarıyor ve işin hızlandırılması sağlanıyor. Böylelikle diyoruz ki, işi akışına bırakıyoruz ama akışı herhangi bir sekteye uğramadan vatandaşın sorunları birebir hızlı bir şekilde çözülüyor. 3'üncü olarak da layık görüldüğümüz proje de özellikle gençlerimize yönelik ücretsiz 3b dediğimiz güvenli internet projesi. Yaklaşık 105 binin üzerinde genç ve yetişkin insanın kullandığı internet projesi Bağcılar'da parklarda, meydanlarda ve halkın yoğun kullandığı alanlarda 3 yıldır ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Bu proje ile de bu akşam ödüle layık görüldük" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bağcılar Belediyesi 3 Ödül Birden Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement