Bağevinde Para Kavgasına 1 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Bağevinde Para Kavgasına 1 Gözaltı

Bağevinde Para Kavgasına 1 Gözaltı

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, alacak yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada, halı yıkama tesisi sahibi Soner G. tarafından tabancayla ensesinden vurularak yaralanan Kerim Kara'nın tedavisi sürüyor.

01.06.2016 20:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın İncirliova İlçesi'nde, alacak yüzünden çıktığı ileri sürülen kavgada, halı yıkama tesisi sahibi Soner G. tarafından tabancayla ensesinden vurularak yaralanan Kerim Kara'nın tedavisi sürüyor. Soner G.'nin yanında bulunan ve aranan şüphelilerden biri olan L.Y., kesici bir alet yarası yüzünden gittiği hastanede yakalanarak gözaltına alındı.

İncirliova'da halı yıkama tesisi bulunan 33 yaşındaki Soner G., yanındaki üç kişiyle birlikte aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan 25 yaşındaki Kerim Kara ile Sınırteke Mahallesi'ndeki bir bağ evinde buluştu. İddiaya göre, ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Soner G., belinden çıkardığı tabancayla Kara'yı ensesinden vurarak yaralayıp, berberindekilerle kaçtı. Kara, silah sesini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen jandarma ve 112 ekibi tarafından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Kara, yoğun bakımünitesinde tedaviye alındı.

Soner G.'nin de aralarında bulunduğu aranan dört kişiden biri olan L.Y., kesici alet yarasıyla elinden yaralanması üzerine gittiği hastanede polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından jandarmaya teslim edildi. Olayla ilgili üç kişinin arandığı belirtildi.

Bu arada olayın yaşandığı bağ evinden adeta cephanelik çıktı. Bahçenin çeşitli yerlerinde gizlenmiş halde çok sayıda pompalı ve av tüfekleri, tabanca, çok sayıda mermi ile fişek ve bıçak bulundu. Ayrıca bahçede iki de motosiklete el konuldu.

- Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bağevinde Para Kavgasına 1 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement