Bağımsız Adayların Sıralaması Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Adayların Sıralaması Belli Oldu

Bağımsız Adayların Sıralaması Belli Oldu

7 Haziran'daki milletvekili seçimlerine Urfa'dan bağımsız olarak seçime girecek olan bağımsız adayların sıralaması belli oldu.

22.04.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7 Haziran'da yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Seçimleri için Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan 7 kişi için kura çekimi yapıldı.

Şanlıurfa Adliyesi'ndeki Şanlıurfa İl Seçim Kurulu'nun gözetiminde yapılan kura çekilişine bağımsız adaylardan 5'i katıldı. Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan, Fatih Mehmet Bucak, Mehmet Nedim Öbek, İbrahim Eskin, Mehmet Yavuz, İsa Yaldız, İbrahim Halil Göğüş ve Mustafa Göktaş için kura çekildi.

Bağımsız milletvekili adaylarının isimleri ve 1'den 7'ye kadar olan rakamların yazılı bulunduğu fanuslardan adayların çektiği rakamlarla oy pusulasındaki yerleri belli oldu. Bağımsız milletvekili adaylarının isimleri birleşik oy pusulasında siyasi partilerden sonra yer alacak.

Kuraya katılmayan bağımsız milletvekili adaylarının yerine İl Seçim Kurulunca kura çekildi. Kura işleminden sonra bağımsız milletvekili adaylarının birleşik oy pusulasındaki yerleri şöyle sıralandı:
Birinci sıra: İsa Yaldız
İkinci sıra: Mehmet Nedim Öbek
Üçüncü sıra: Mustafa Göktaş
Dördüncü sıra: İbrahim Eskin
Beşinci sıra: Mehmet Yavuz
Altıncı sıra: İbrahim Halil Göğüş
Yedinci sıra: Fatih Mehmet Bucak
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bağımsız Adayların Sıralaması Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement