Bağışlanan Organları 2 Kişiye Umut Oldu - Son Dakika
Güncel

Bağışlanan Organları 2 Kişiye Umut Oldu

Bağışlanan Organları 2 Kişiye Umut Oldu

Bursa’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden N.A.’nın ailesi tarafından bağışlanan organları 2 kişiye umut oldu.

17.02.2016 23:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden N.A.'nın ailesi tarafından bağışlanan organları 2 kişiye umut oldu.

Bursa'da Orhaneli Yolu üzerinde 22 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan N.A. 'nın(62) tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti. Organ Nakli Koordinatörlüğü ile aile arasında yapılan görüşmelerin ardından aile organlarının bağışlanmasını kabul etti. Gece saatlerinde başlatılan operasyon ile N.A.'nın karaciğeri ve korneası alınarak Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi görmekte iki ayrı hastaya nakledilecek. Operasyonlar ilgili bilgiler veren Opr. Dr. Timur Dininen, "Trafik kazası sonucu beyin ölümü gerçekleşen hastamızın karaciğeri ve korneası alındı. Tedavi gören hastalarımıza umut, bir cana bir can katmak için çalışmaya devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağışlanan Organları 2 Kişiye Umut Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement