Bağıvar'ın Ana Yollarına Temel Malzeme Seriliyor - Son Dakika
Güncel

Bağıvar'ın Ana Yollarına Temel Malzeme Seriliyor

Bağıvar\'ın Ana Yollarına Temel Malzeme Seriliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve beraberindekiler, Bağıvar'daki ana yollardaki yol çalışmalarını yerinde inceledi.

25.11.2014 15:29

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı ve Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin, Bağıvar'daki ana yollarda Yol Yapım, Bakım, Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı'nın yaptığı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bağıvar'daki çalışmalara denetleyen Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Fırat Anlı, Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin'e DİSKİ'den sorumlu Meclis Üyesi Nadir Bingöl, Meclis Üyesi Erkan Erenci, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Sevinç, Yol Yapım, Bakım, Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Umur Şahin de eşlik etti.

Kanalizasyon sisteminin döşenmesinden kaynaklı bozulmaları ve oluşan çamuru önlemek amacıyla Büyükşehir Belediyesi ana arterlere temel yol malzemesi dökmeye başladı. Çalışmaların planlandığı alanı okul yollarını da kapsayacak şekilde genişlettiren Anlı, muhtarlarla birlikte esnafı gezdi. Anlı çalışmaların bu hafta sonuna kadar tamamlanacağını ve ana arterlerde çamurun önüne geçileceğini bildirdi. Anlı ve beraberindekiler buradaki Mahalle Meclisi'ni de ziyaret etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bağıvar'ın Ana Yollarına Temel Malzeme Seriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement