Bahçelievler'de Tır Metrobüs Yoluna Girdi - Son Dakika
Güncel

Bahçelievler'de Tır Metrobüs Yoluna Girdi

Kazadan görüntüler İstanbul'da sağanak- Sağanak sabah saatlerinde yeniden etkili oldu- Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, metrobüs yoluna girdi İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, metrobüs yoluna girdi.

08.05.2015 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kazadan görüntüler İstanbul'da sağanak- Sağanak sabah saatlerinde yeniden etkili oldu- Kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, metrobüs yoluna girdi İstanbul'da etkili olan sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan tır, metrobüs yoluna girdi.İstanbul'da özellikle Avrupa yakasında dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak, sabah saatlerinde yeniden etkisini arttırdı.Yağış nedeniyle kayganlaşan yollarda çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana geldi. Bahçelievler D-100 Karayolu Yenibosna kavşağı yakınında 34 VRS 12 plakalı hafriyat tırı, kayarak metrobüs yoluna girdi. Kaza nedeniyle tırda, D-100 karayolu ile metrobüs yolunu ayıran bariyerlerde hasar meydana geldi. Metrobüs yolunun tek şeridi trafiğe kapatılırken, seferler bir süre aksadı.Öte yandan yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerinde su baskını yaşanırken, Sultangazi'de bir binanın çatısı çöktü.

Bahçelievler\'de Tır Metrobüs Yoluna Girdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bahçelievler'de Tır Metrobüs Yoluna Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • KAMİL YILMAZ: FORD KAMYON VE ÇEKİÇİ ARAÇLARI FABRİKA ÇIKIŞI FREN SİSTEMLERİNDE HATA VARDIR...BU YÜZDEN YAGIŞLI HAVALARI KABUL ETMEMEKTEDİR...HATASI İSE ÖN YANİ DİREKSİYON DİNGİL FRENLERİ KAPMA YAPIYOR VE GEÇ BIRAKIYOR...FABRİKASI BÜTÜN ARAÇLARINI FABRİKAYA ÇAGIRIP TEKNİK ARIZAYI DÜZELTMESİ GEREKİR... 0 0 Yanıtla

Advertisement