Bahoz Operasyonunun Arka Planımetropool Parti - Son Dakika
Güncel

Bahoz Operasyonunun Arka Planımetropool Parti

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Bahoz operasyonunun perde arkası masaya yatırıldı. Programa konuk olan ASAM Terör Uzmanı Eray Güçlüer çarpıcı açıklamalarda bulundu.

12.07.2016 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güçlüer, 'Bahoz'un etkisiz hale getirilmesinden sonra örgütte çok ciddi çatlaklar var. Herkes birbirini ajan olarak görüyor. Özellikle alt kadroların liderlerine olan güvenlerinin sarsıldığını görüyoruz.' dedi.

LİDERLERİNE GÜVENLERİ SARSILDI

'Bahoz denilen seri katilin etkisiz hale getirilmesinin verdiği bir mesaj var. İster lider olun, ister olmayın işte sonunuz bu. O yüzden özellikle bu teröristin etkisiz hale getirilmesinden sonra örgüt üzerinde bu etkisiz hale getirilmesinin verdiği çok ciddi bir mesaj var. Ben bu anlamda özellikle alt kadroların liderlerine olan güveninin iyice sarsıldığını, neticede bir terörist olmanın akıbetinin ne olduğunun özellikle alt kadrolar tarafından net bir şekilde görülmesi açısından ciddi bir etki yarattığını düşünüyorum. Örgütte bir panik hali var, örgüt psikolojisinde herkes birbirini bir casus olarak, ajan olarak görecek.'

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bahoz Operasyonunun Arka Planımetropool Parti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement