Bakan Akdağ Şu Anda Hastanelerimizde Yatan 128 Kişi Var - Son Dakika
Güncel

Bakan Akdağ Şu Anda Hastanelerimizde Yatan 128 Kişi Var

Bakan Akdağ Şu Anda Hastanelerimizde Yatan 128 Kişi Var

Sağlık Bakanı Recep AkdağŞu anda hastanelerimizde yatan 128 kişi var. Bunların bir kısmı yaralı, bir kısmı hafif yaralı, bir kısımıda bir şekilde etkilenmiş olan insanlar.

29.06.2016 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağlık Bakanı Recep Akdağ

Şu anda hastanelerimizde yatan 128 kişi var. Bunların bir kısmı yaralı, bir kısmı hafif yaralı, bir kısımıda bir şekilde etkilenmiş olan insanlar. Psikolojik olan etkilenenlerde var, aşırı sesten etkilenenler de var. Bunların 41'i de yoğun bakımlarımızda yatıyor

Haber-Kamera Enver ALAS İstanbul DHA

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dün yaşanan saldırının ardında Atatürk Havalimanı'na gelerek incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı. Bakan Akdağ ardından açıklamalarda bulundu. Akdağ, Aşağı yukarı 8 saat boyunca 10 hastanemizdeki yaralılarımızı ve onların ailelerini ziyaret ettik. Öncelikle hayatını kaybetmiş olan herkese, Türk vatandaşlarına ve yabancılara Allah'tan rahmet diliyorum, cenabı hak mekanlarını cennet etsin. Ailelerine sabırlar ihsan eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum dedi.

41'İ DE YOĞUN BAKIMLARIMIZDA YATIYOR

Bakan Akdağ, Özellikle iki gözlemim var, onları ifade etmek istiyorum. 10'a yakın hastanede sabaha kadar İstanbul İl Müdürümüz arkadaşlarımızla beraber ziyaretlerde bulunduk. 250'ye yakın kişinin etkilenmiş olduğunu biliyoruz. Bunların içinden şu anda hastanelerimizde yatan 128 kişi var. Bunların bir kısmı yaralı, bir kısmı hafif yaralı, bir kısımıda bir şekilde etkilenmiş olan insanlar. Psikolojik olan etkilenenlerde var, aşırı sesten etkilenenler de var. Bunların 41'i de yoğun bakımlarımızda yatıyor. Yoğun bakımda yatan hastalarımızın tabiki hepsinin hayati tehlikesi yok, hayati tehlikesi olanlarda var diye konuştu.

Recep Akdağ, Üzerinde durmak istediğim birinci husus; yüzlerce kişiyle konuşmuş olduk. yaralılar ve onların aileleri ile de görüştük. Her yaralının aileleri var hastanelerde. Büyük bir dayanışma içerisinde olduklarını gördük dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Akdağ Şu Anda Hastanelerimizde Yatan 128 Kişi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement