Zehirli Ayakkabıları Tespit Eden 2 Personele Ödül - Son Dakika
Güncel

Zehirli Ayakkabıları Tespit Eden 2 Personele Ödül

Zehirli Ayakkabıları Tespit Eden 2 Personele Ödül

Gümrük Nurettin Canikli, köy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden 2 personeli ödüllendirdi.

06.12.2014 08:40  Güncelleme: 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, köy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden 2 personeli makamında kabul etti. Bakan Canikli, Beytullah Yıldırım ve Hakan Ülker'i görevleri esnasında gösterdikleri hassasiyet ve dikkatli çalışmaları dolayısıyla başarı belgesiyle ödüllendirdi.

BAKANLIK DOĞRULAMIŞ VE FOTOĞRAFINI PAYLAŞMIŞTI

'Zehirli ayakkabılar'ın piyasa sürüldüğü bilgisinin Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli tarafından doğrulanması paniğe yol açtı. Çok sayıda tüketici sayıları binlerle ifade edilen ayakkabılardan alıp almadıklarının endişesini yaşadı. Bakanlık tehlike içeren ayakkabı modellerinin fotoğrafını paylaştı.

DİKKATLERİ SAYESİNDE BULUNDU

19 bin 920 çift, 9 model ayakkabı cinsi eşyanın imha edilmeyerek yasadışı olarak iç piyasaya sürüldüğünü hatırlatarak bu ayakkabılardan 2368 çiftin mühürlenerek satışlarının durdurulduğunu, açıklandı. Vatandaş ayakkabı alışverişinden korkar oldu hatta aldığı ayakkabıların zehirli olup olmadığını kontrol etti. Panik giderek artarken Beytullah Yıldırım ve Hakan Ülker sayesinde 19 bin 460 çift ayakkabı farklı bir antrepoda tespit edildi.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, köy Gümrük Müdürlüğü'ne bağlı bir antrepodaki ayakkabıların imha esnasında eskileriyle değiştirildiğini tespit eden Yıldırım ve Ülker'i makamında kabul etti. Canikli mesleğe henüz başlayan aday muayene memurları Beytullah Yıldırım ve Hakan Ülker'i görevleri esnasında gösterdikleri hassasiyet ve dikkatli çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

Bakan Nurettin Canikli gayretli çalışmalarıyla kamu zararının önlenmesinde önemli katkı sağlayan memurları Devlet Memurları Kanunu'na göre başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zehirli Ayakkabıları Tespit Eden 2 Personele Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement