Baki Karaer, Sağlık-sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığına Seçildi - Son Dakika
Yerel

Baki Karaer, Sağlık-sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığına Seçildi

Baki Karaer, Sağlık-sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığına Seçildi

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

29.09.2015 09:14

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığı görevine getirildi.

Sağlık-Sen'in 5. Olağan Genel Kurulunda, Genel Denetleme Kurulu'na seçilen üyeler ilk toplantılarını gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıda Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığı'na Abdülbaki Karaer, Genel Denetleme Kurulu Sekreterliği'ne ise Recep Kurum seçilirken; Genel Denetleme Kurulu Üyeleri ise Durali Baki, Sinan Kuluöztürk ve Erdal Bolatçı'dan oluştu.

Sağlık-Sen Genel Merkezinde gerçekleştirilen toplantıda kurul üyeleri, Sağlık-Sen'i mali ve idari açıdan denetledi. Genel Denetleme Kurulu Başkanı Baki Karaer ve denetleme kurulu üyeleri, toplantının ardından Sağlık-Sen Genel Başkanı Metin Memiş'i ziyaret etti.

Sağlık-Sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığı'nın büyük sorumluluk isteyen bir görev olduğunu kaydeden Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı Baki Karaer, "Bu önemli göreve bizi layık gören Sağlık-Sen Genel Kurul üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Aydın Sağlık-Sen olarak, Sağlık-Sen Genel Merkezimizde ilk kez böylesine üst düzey bir görevlendirmeye sahip olduk. Bize bu güne kadar her türlü desteği veren Aydın Şubemiz Yönetim Kurulu, ilçe ve işyeri temsilcilerimiz ile üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu güne kadar olduğu gib bundan sonra da üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Baki Karaer, Sağlık-sen Genel Denetleme Kurulu Başkanlığına Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement