Bakıma Muhtaçlara Bakım İçin Eleman Alınacak - Son Dakika
Yerel

Bakıma Muhtaçlara Bakım İçin Eleman Alınacak

Bakıma Muhtaçlara Bakım İçin Eleman Alınacak

Malatya’nın Yazıhan İlçesi’nde, bakıma muhtaç, kimsesiz engelli ve yaşlıların bakım ve temizlik hizmetlerinin düzenli bir şekilde yapılması için eleman alınacağı bildirildi.

23.08.2014 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde, bakıma muhtaç, kimsesiz engelli ve yaşlıların bakım ve temizlik hizmetlerinin düzenli bir şekilde yapılması için eleman alınacağı bildirildi.

Yazıhan Kaymakamlığı tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde yaşayan bakıma muhtaç, kimsesiz engelli ve yaşlıların bakım ve temizlik hizmetlerinin düzenli bir şekilde yapılarak, daha iyi koşullarda hayatlarını idame ettirebilmeleri için Vakfımız Mütevelli Heyetinin kararı ile proje hazırlanması uygun görülmüştür. Projenin hayata geçirilmesi için 1 yıl süreyle çalıştırılmak üzere aşağıdaki şartları taşıyan bay ve bayan eleman istihdam ettirilecektir. Proje kapsamında çalışmak isteyen vatandaşlarımızın İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde en az 560 saatlik kurs almaları gerekmektedir. Şartları taşıyan vatandaşlarımızın kursa katılmaları için gerekli belgeleri alarak İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne müracaat etmeleri önemle rica olunur" denildi.

En az ilk okul mezunu 18-45 yaş arasındakilerin başvurularını İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne yapmaları istendi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakıma Muhtaçlara Bakım İçin Eleman Alınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement