Bala Belediye Başkanı Gürbüz Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Bala Belediye Başkanı Gürbüz Trafik Kazası Geçirdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden görüntü- Polisin incelemesi- İtfaiyeden görüntü- Detaylar Bala Belediye Başkanı Gürbüz trafik kazası geçirdi- Kazada Gürbüz'ün yanı sıra eşi ve kızı da yaralandı Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz'ün kullandığı otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu Gürbüz, eşi ve kızı yaralandı.

07.10.2015 01:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Olay yerinden görüntü- Polisin incelemesi- İtfaiyeden görüntü- Detaylar Bala Belediye Başkanı Gürbüz trafik kazası geçirdi- Kazada Gürbüz'ün yanı sıra eşi ve kızı da yaralandı Bala Belediye Başkanı İbrahim Gürbüz'ün kullandığı otomobilin bir kamyonla çarpışması sonucu Gürbüz, eşi ve kızı yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Gürbüz'ün kullandığı 06 BM 0197 plakalı otomobil, İncek Bulvarı'nda, Erol B. yönetimindeki 59 YF 128 plakalı kamyonla çarpıştı.Araç içerisinde sıkışan Gürbüz, itfaiye ekipleri tarafından çıkarılırken, kazada eşi Alev Gürbüz ve kızı Hilal Gürbüz de yaralandı. Gazi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bala Belediye Başkanı Gürbüz Trafik Kazası Geçirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bala Belediye Başkanı Gürbüz Trafik Kazası Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • VATANdaş: BENDE BALA DA OTURUYORUM BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ ALLAHIMDAN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM TEZ ZAMANDA ARAMIZA DÖNMESİNİ RABBİLALEMİN DEN DİLİYORUM KALBİMİZ SENİNLE BAŞKANIM 2 0 Yanıtla
  • Şanlıurfa. siverek. Mahmut. Atll.: Allah acil şifalar versin 0 0 Yanıtla

Advertisement